2777
2789
عنوان

خواستگاری

585 بازدید | 33 پست

خاطره باحالی از خواستگاریتون دارید؟من پارسال خواستگار داشتم مامانش اول اومد که با مامانم صحبت کنه،من رو یه مبل دیگه نشسته بودم،خانومه منو نمیتونست ببینه منم از فرصت استفاده کردم تداشو درآوردم آخه داشت ....میگفت،مامانمم خندش گرفت از حرفای من خانومه هم فکر کرد حرفاش خوبه با هیجان بیشتری میخندید،،،،،،😂😐

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خواستگار داشتم،مامانش اومد باهام صحبت کنه گفت عزیزم تو همه چیت اوکیه فقط حجابت..منم نزاشتم حرفشو ادامه بده گفتم شما رو به خیر و ما رو به سلامت.

شمارش معکوس برای نابودی زن داداش.  زمان باقی مونده:17 روز
من یه خواستگار داشتم،مامانش اومد باهام صحبت کنه گفت عزیزم تو همه چیت اوکیه فقط حجابت..منم نزاشتم حرف ...

خفش کردی😐😂

والله تازه شغلشون هم قنادي بود و چندتا شيريني فروشي داشتن 😂😂😂

وااااای منم یه خواستگار داشتم قناد بودن بجای شیرینی از این بسته های شکلات آورده بودن تاریخ انقضاش گذشته بود

وای راست میگی؟ 😢 یعنی گفتن شیرینی رو بدین بریم؟ 

نه اومدن شيريني رو ندادن به ما ،وقتي نشستن كنارشون بود يكم كه حرف زدن مامانم گفت تا دختر بزرگم هست كوچيك رو شوهر نميدم ...بلند كه شدن برن جعبه شيريني رو هم با خودشون بردن 

وااااای منم یه خواستگار داشتم قناد بودن بجای شیرینی از این بسته های شکلات آورده بودن تاریخ انقضاش گذ ...

#خسیس

😂😂😂

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   
نه اومدن شيريني رو ندادن به ما ،وقتي نشستن كنارشون بود يكم كه حرف زدن مامانم گفت تا دختر بزرگم هست ك ...

#بوق