samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 عنوان دعا 48 بازدید | 3 پست میشه هرکی اینو میبینه اگه براش امکان داره از ته دل برام دعا کنه که زودتر به خواسته دلم برسم و ازین دوری اجباری راحت بشم🙏🙏🙏🙏🙏 خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘 1399/02/09 | 05:46 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninaynayy عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4115 ان شاالله اگه صلاحته بهش برسی با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎
عشق، عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1284 به نیت شما... اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 به نیت شما... اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احا ... خیایییی ممنونم انشالله حاجت روایی خودتون🙏🙏🙏🙏 خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘