2789
عنوان

دعا

48 بازدید | 3 پست

میشه هرکی اینو میبینه اگه براش امکان داره از ته دل برام دعا کنه که زودتر به خواسته دلم برسم و ازین دوری اجباری راحت بشم🙏🙏🙏🙏🙏

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

به نیت شما... 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نیت شما...  اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احا ...

خیایییی ممنونم انشالله حاجت روایی خودتون🙏🙏🙏🙏

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘