2777
2789
عنوان

قطره بیلی ناستر برای نوزاد یک روزه

9195 بازدید | 13 پست

خانمها من پس فردا وقت سز دارم. مادرشوهرم قطره بیلی ناستر گرفته تا از همون روز اول به بچه بده تا زردی نگیره. بهش هم هرچی میگم سرخود ندیم میگه همه استفاده میکنن طوری نمیشه. اعصابمو خرد کرده.فقط میخاد کار خودشو بکنه. کسی بوده از روز اول از این قطره استفاده کرده باشه؟ 

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...

وا بچه روز اول که زردی نداره. از روز چهارم به بعد شروع میشه تازه اگه بخواد بشه شایدم اصلا زردی زیاد نگیره. نده بهش بعدشم این قطره تاثیری چندانی نداره اگه زردی بگیره باید بره زیر نور

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده عزيزمن

الكي بگو دادم

والا من بچه م زردي داشت اينو ميدادم همچين تاثيري هم نداشت

من از سه روزگي دادم ولي فايده اي نداشت

فقط دستگاه زرديشو اورد پايين

من پدر خودمو دراوردم انقدر سردي خوردم براي زردي بچه م چون شير خودمو ميخورد

انقدر كه هر خاله خانباجي از راه ميرسيد ميگفت گرمي نبايد بخوري

اما هيچكدوم از اين كارا فايده نداشت و فقط دستگاه نتيجه داد، 

حالا ان شاءالله كه زردي نداشته باشه فندقت

عزیزم نده بهش ضرر داره.

واسه اینکه اونم ناراحت نشه قطره رو بگیر بگو بهش میدم.

بعد از چهار روز زردی معلوم میشه لازم باشه دکتر میده.

آب انار میگن خوبه ولی معده بچه رو نابود میکنه

تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
نده عزيزمن الكي بگو دادم والا من بچه م زردي داشت اينو ميدادم همچين تاثيري هم نداشت من از سه روزگي ...

مرسی عزیزم. کس دیگه ای بود از پسش برمیومدم. این مادرشوهرا نمیدونم چی از جون ادم میخان. فردا پس فرددا هم اتفاقی برای بچه بیفته میندازن گردن مادر بیچاره

من ی چیزی رو به چشم دیدم میخوام برا بچه دومم انشاءالله انجام بدم که مثل اولی زردی نگیره.ما حداقل ۱۵تا خانوم بودیم که تو ی روز زایمان کرده بودیم روز سوم که رفتیم برا چکاپ همه بچه ها زردی داشتن جز یکی.ازش پرسید گفت من شیر نداشتم شیرخشک دادم همش بهش.منم میخوام بعدی رو چند روز اول بیشتر شیرخشک بدم البته باسرنگ که عادت نکنه.انشاءالله که اثر کنه.قطره رو نده به نظر من

عزیزم نده بهش ضرر داره. واسه اینکه اونم ناراحت نشه قطره رو بگیر بگو بهش میدم. بعد از چهار روز زردی ...

میگه خودم میدم بهش. نمیدونم چیکار کنم. طوری هم بشه میندازه گردن مادر بیچاره

مرسی عزیزم. کس دیگه ای بود از پسش برمیومدم. این مادرشوهرا نمیدونم چی از جون ادم میخان. فردا پس فرددا ...

من شوهرم از پس مامانش برميومد، شماهم بسپر به شوهرت

بيلي ناستر همون شير خشت هست گياهيه ولي فايده اي نداره

اگر اينستاگرام داري پيج دكتر ظريفي رو فالو كنين بگردين تو پيجش درمورد زردي خيلي كامل توضيح داده

من ی چیزی رو به چشم دیدم میخوام برا بچه دومم انشاءالله انجام بدم که مثل اولی زردی نگیره.ما حداقل ۱۵ت ...

این قطره هم روش نوشته عصاره شیرخشت. برای همین میخاد بده 

این قطره هم روش نوشته عصاره شیرخشت. برای همین میخاد بده 

عزیزم منم دادم به بچم.به نظرم فایده چندانی نداره ۴۵ روز طول کشید تا خوب شد.ی چیزی میگم خانوما فقط جبهه نگیرین منم ی همسایه داشتم میگفت ما بچه هامون زردی نمیگیرن چون همون روز اول اندازه پشت ناخن شیرخشت با ترنجبین بهشون میدیم.ولی تاکید میکرد باید شیرخشت فقط همون پشت ناخن باشه وگرنه بچه ممکنه صرع بگیره.ولی من هیچ وقت این ریسک ونمیکنم