2777
2789

دیروز توحمام درحد یک لخته قهوه ای ازم‌خارج‌شد تاامروز بعدازظهرم لکه بینی قهوه ای داشتم موقع نزدیکی هم زیر دلم فشارمیاد بهم و کمر دردم چنوقت شدیدا عصبی میشم بنظرتون حامله ام😶

لکه بینی قهوه ای داری حس می کنی پریود شدی ممکنه نواربذاری حتی خونی بشه مثل روز اول پریود ولی یهو قطع میشه...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
لکه بینی قهوه ای داری حس می کنی پریود شدی ممکنه نواربذاری حتی خونی بشه مثل روز اول پریود ولی یهو قطع ...

نه نوار گذاشتم‌ولی خونی نشد فقط لکه بینی قهوه ای مث ابخون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرپسرم درست روزموعدم لک صورتی دیدم گفتم حتما پریودشدم خیلی هم ناامید.....چون بیشترازیک سال بود دارومیخوردم ولی بعدش نشدم وبارداربودم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
نه نوار گذاشتم‌ولی خونی نشد فقط لکه بینی قهوه ای مث ابخون 

همونه.من نوار می ذاشتم قهوه ای میشد ولی همون بود ادامه نداره.درد کمرمم بود 

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من سرپسرم درست روزموعدم لک صورتی دیدم گفتم حتما پریودشدم خیلی هم ناامید.....چون بیشترازیک سال بود دا ...

اخه من بچه شیرخواردارم هنوز پریود نشدم یکسال ونیمش پسرم واسه همین موعدم‌نمیدونم‌کیه

همونه.من نوار می ذاشتم قهوه ای میشد ولی همون بود ادامه نداره.درد کمرمم بود 

اره الان من‌ازبعدازظهرکه رفتم دوباره حمام دیگ ندیدم لکه اره درد کمر وخیلی خسته ام همش خوابم میاد 

اخه من بچه شیرخواردارم هنوز پریود نشدم یکسال ونیمش پسرم واسه همین موعدم‌نمیدونم‌کیه

بچه میخای

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...