2777
2789
عنوان

احساس کمبود میکنم

373 بازدید | 46 پست

بخاطر اینکه خواهر برادر ندارم . حس میکنم هرچقدرم که خوشبخت باشم ولی خوشبختیم کامل نیس. هرجا با نامزدم میرم فکر اینکه مامانم بابام تو خونه تنهان خوشیمو میگیره . فکر اینکه وقتی عروسی کنم اونا چقدر تنها میشن . یا اینکه بعدا خواهر یا برادری ندارم که همدمم باشن . حالم خوب نیس .هیچ جا نمیتونم اینو بگم.شما باهام حرف بزنین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من احساس کمبود شوهر میکنم😢😢😢

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

عزیزم فکرت بیهوده است

و داری به چیزی که نداری همه چیزو مقصر میبینی

چه بسا خواهر برادر هایی که همدم نمیشن میشن دشمن

چه بسا پدر مادرت عادت میکنند تو داری بزرگش میکنی

از شرایطت لذت ببر هرچی که هست

خواهر برادر داشتن خوشبختی نمیاره 

نزدیک مامان بابات خون بگیرن 

البته اونا اگ جونن الان مهم نیست 

پیری شون مهمه ک هی بهشون سر بزنی 

فقط یادت باشه اگ خدای نکرده دعوایی چیزی شده هیچ وقت ب اونا نگی فقط خوشبختی ها تو بهشون بگو 

منم خواهروبرادر ندارم ولی مشکلی ندارم بااین قضیه

لایک داری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بیشتر بخاطر بابا مامانم ناراحتم . همش میگم حتی اگه اونا برا من خوب نبودن حداقل برا بابا مامانم خوب ب ...

دراشتباهی...من خواهربرادرم ازبس مامان بابامواذیت کردن...دیگه من مشکلاتموتوخودم میریزم که ناراحتتر نشن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نزدیک مامان بابات خون بگیرن  البته اونا اگ جونن الان مهم نیست  پیری شون مهمه ک هی بهشون ...

خونه بابام و پدرشوهرم اینا کنار همه ینی همسایه بودیم خونه خودمون هم تو همین خیابونه منو شوهرمم بچه های آخر خانواده ایم اما مشکلی نیس

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق