2777
2789
عنوان

احساس کمبود میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 46 پست
گلم عزیزم اونا خودشون تصمیم گرفتن یه بچه داشته باشن تو هم بچه دار بشی صدای خنده بچه هات میپیچه توی خ ...

کاش حداقل خدا بهم یه برادر داده بود.خیلی دلم پره خیلی . با هیچکس تا حالا حرف نزدم .همیشه جلو همه یجوری وانمود کردم که خبلی خوبه این سرایط

همش میگم پس فردا من یه خواهر ندارم که دست بچمو بگیرم یه ساعت برم پیشش یه برادری که پشتم باشه 

خانواده همسرت هستن مادرت هست دوستای جدید پیدا میکنی و بعدا که بچه دار بشی کلی زندگیت فرق میکنه میشن بچه واسه پدر مادرت

این حرفا مال قدیماست نه دنیا و تکنولوژی الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حداقل خدا بهم یه برادر داده بود.خیلی دلم پره خیلی . با هیچکس تا حالا حرف نزدم .همیشه جلو همه یجو ...

اگه برادر هم داشتی اونم باید میرفت دنبال زندگی خودش الکی اوقات خودت رو تلخ نکن. 

چند سالته؟ 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙
منم برادر دارم اون سر دنیاست پدرمم فوت کردن همش نگرانم من ازدواج کنم مامانم چی میشه

خداروشکر که به برادر داری که مامانت دلش بجز تو به اونم گرمه.همینم‌خیلی خوبه . ولی واقعا شرایط توهم سخته . اگه ازدواج کنی حس الان منو تجربه میکنی متاسفانه😔

اگه برادر هم داشتی اونم باید میرفت دنبال زندگی خودش الکی اوقات خودت رو تلخ نکن.  چند سالته؟&nb ...

خیلیا با دلسوزی درمورد پدرم حرف میزنن که فقط منو داره و پسری نداره . اذیت میشم خیلی خیلی 

اره همه میرن ونبال زندگیشون ولی خیلی فرق میکنه  قبول داری؟ ۲۴ سالمه

نه قبول ندارم. 

یکی میبینی ده تا بچه داره ولی دلش از دست بچه هاش خون هست ولی یکی یه دونه داره ولی دلش خوشه دیدم که میگم. 

نه قبول ندارم.  یکی میبینی ده تا بچه داره ولی دلش از دست بچه هاش خون هست ولی یکی یه دونه داره ...

بنظرت مامانم دیگه میتونه بچه دار شه؟من هنوزم نا امید نشدم  آرزومه یه بچه دیگه بیاد .کاش خدا صدامو بشنوه به حق این ماه عزیز

خیلیا با دلسوزی درمورد پدرم حرف میزنن که فقط منو داره و پسری نداره . اذیت میشم خیلی خیلی 

به این حرفا محل نده. 

پیغمبر هم پسر نداشت فقط حضرت فاطمه رو داشت ولی ببین همه عالم خاک پای خانوم فاطمه زهرا هم نمیشن. 

بنظرت مامانم دیگه میتونه بچه دار شه؟من هنوزم نا امید نشدم  آرزومه یه بچه دیگه بیاد .کاش خدا صدا ...

شاید مامانت دوست نداشته باشه بچه دار بشه. 

چند سالشه مامانت؟ 

خب تو عروسی میکنی نوه میاری براش بچه عزیزه نوه عزیزتر