تو هم بخون عزیزم،منم میخام خودمو عادت بدم هرشب بخونم.
عربیم ضعیفه میترسم غلط بخونم
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نماز که عادیه تو قنوتم میگم که همون استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو اصن اللهم عجل لولیک الفرج بگو صلو ...
واقعا
تب کرد بودم برای اون ذکرهاش ک نکنه اشتباه بگم😢😢
خب رکعت اخر چ ذکرهایی بگم و چندتا بگم؟؟
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
واقعا تب کرد بودم برای اون ذکرهاش ک نکنه اشتباه بگم😢😢 خب رکعت اخر چ ذکرهایی بگم و چندتا بگ ...
رکعت آخر تو قنوتش میتونی ۷۰ تا استغفرالله بگی ۴۰ تا اللهم اغفرالمومنین والمومنات ۷ تا هذا مقام العائذ بک من النار ۳۰۰ تا العفو هرکدومم بخوای میتونی کم و زیا بگی حتی میتونی ی بار بگی یا دعای فرج بخونی
رکعت آخر تو قنوتش میتونی ۷۰ تا استغفرالله بگی ۴۰ تا اللهم اغفرالمومنین والمومنات ۷ تا هذا مقام العائ ...
همین ذکر ک 7تا باید گفته بشه نميتونم
ب هرکیم میگم میخنده میگ اینکه چیزی نیس
اما من فراموشش میکنم 😐
گابی جان اگه هم فکر میکنی خواب میمونی همون ساعت۱ بخون تا کم کم عادت کنی من بار های اول همون ساعت۱ میخوندم امااااا وقت سحر اجرش خیییییلللللیییییی بیشتره