2777
2789
عنوان

خواسته همسرم از من

2015 بازدید | 43 پست

شوهرم ازم میخاد وقتی مهمون میاد دامن بپوشم 5 ساله عروسی کردم 2 سال اول به خواسته خودش پوشیدم ولی او نقد غر زدم که دست و پا گیره و...گفت هر کاری میخوای بکنی بکن منم 3 ساله نپوشیدم حالا چند روز پیش میگه تو این 3 سال مهمون میومد من زجر می‌کشیدم از این به بعد دیگه بپوش به حرفم گوش بده خب شما باشین گوش میدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب گیری کردیم منم شوهرم پدرمو دراورده جلو مهمون همش میگه شالت رو درست کن یه روز آتیششون میزنم 🤣🤣🤣همش سر میخوره میاد پایین.  تُپُلی انقد گیر میده دامن بپوشی؟

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R

صلاح زندگیشو هر کی خودش میدونه ، زندگیهه فرق داره. خودت باید تصمیم بگیری.

من اونطوری که خودم دوست داشته باشم میپوشم، و اینکه شوهرم مانعم بشه ناراحت میشم. بگه زجر میکشم میگم بریم روانپزشک

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.