2777
2789
عنوان

ساره بیات

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 63 پست
مگه همه عروس دومادا باید زیر ۳۰سال باشن 😯

نه ولی بالا ۴۰هم نباشن صورتشون پوکیده دیگه ادم حالش به هم میخوره دور چشاش کلا چروکه همشون 

دنیـــا دل آزاره...
وای چجوره این

نمیدونم چرا عکسشو حذف کردن پوشیده بود که...خلاصه به نظر من زشتی بی حدش به کنار، حتی برای نقش مادربزرگم پیره ولی خب تو مافیای هالیووده. برای این که تو اذهان جوون جلوه کنه هنوز نقش مادرای 20 ساله رو بهش میدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی بالا ۴۰هم نباشن صورتشون پوکیده دیگه ادم حالش به هم میخوره دور چشاش کلا چروکه همشون  

یعنی شماوقتی 40 سالت شد حال همه رو به هم میزنی قیافت پوکیده می شه 

الان دخترای20 ساله به اندازه این ادم 40 ساله خوش اندامو زیبا نیستن 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
من اول که راجع به این سریال شنیدم فلانی پیره،این چرا آرایشش این شکلیه،اون یکی چرا لباسش اینجوریه کنج ...

نه جانم حسودی نیس .

دیگه باید نسل جوون بیان تو سینما 

انقد این قیافه های تکراری رو دیدیم حالمون به هم خورد همش بازیگرای قدیمی و تکراری پیر که ادم و از زندگی میندازه 

دنیـــا دل آزاره...
یعنی شماوقتی 40 سالت شد حال همه رو به هم میزنی قیافت پوکیده می شه  الان دخترایر20 ساله به اندا ...

منم اگه میلیارد پول میگرفتم نمیزاشتم آب تو دلم تکون بخوره 

انقد که اینا گریم میکنن شلغمم خوشگل میشه 

تو خودت و منو با اونا مقایسه نکن 

دنیـــا دل آزاره...
چه ربطی داره دیگه سن ازدواج ۴۰سال نشده که  این با ۴۰سال تازه داره ناز میکنه واس پسره  وا ...

منم قبول دارم واقعااااااااا خوب بازی میکته بعضی نقشارو..وای منوچهر هادیم دیگه مسخره بازی در میاره همش تکراری..اره سنش به تازه عروس نمیخوره..نه سنش نه قیافش...اول گفتن ما نگفتیم عروس بیس سالس ولی چطور دانشجوی جوون بود واقعا نقش رستا بهش نمیومد این همه بازیگر جوون....فکر میکنم یکتا ناصر نمیزاره زنای دیگرو بازی بده😂😂