2777
2789
عنوان

ساره بیات

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مافیای بازیگری که میگن اینه دیگه. احتمالا الگوش سارا جسیکا پارکره. با این ریختش هنوز نقش مادرهای جوونو بازی می کنه که بچه های 2-3 ساله دارن تازه مردای دیگه تو فیلم هم عاشقش میشن. تازه نازم میکنه براشون 🤮

کجایی تو تو تاپیک های مختلف چندبار تگت کردم

ای داد

من یه کاربری قبلی داشتم ترکیده بچه ها همش اون و تگ میکنن اشتباهی 

توام احتمالا اون و تگ کردی @kiyanna_‍ اینه 😅❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

قشنگ بازی میکنه

یه آن خاصی تو چهره اش هست.

صداش هم دلنشینه.نگاهش هم گیراست

درسته سنش رفته بالا ولی بازیش قشنگه

بعضی وقتل خیلی خوشگل میشه

نه این که من دوسش دارم یا طرفدارشم نه.من بعضی وقتا ازش خوشم میاد بعضی وقتا نه .ولی نظرم در موردش مثبته

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

من اول که راجع به این سریال شنیدم فلانی پیره،این چرا آرایشش این شکلیه،اون یکی چرا لباسش اینجوریه کنجکاو شدم ببینم چخبره. بعد دیدم انصافا یسری حسادت می کنن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄