2777
2789
عنوان

ساره بیات

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 63 پست
نه جانم حسودی نیس . دیگه باید نسل جوون بیان تو سینما  انقد این قیافه های تکراری رو دیدیم حالم ...

سینما باند بازیه...واسه همون خیلیا فقط پرکارن مثل سحر قریشی ساره بیات...هر سریالی که شریفی نیا بازیگردانسه بهترین و اثر گذارترین نقشو دخترش داره

منم اگه میلیارد پول میگرفتم نمیزاشتم آب تو دلم تکون بخوره  انقد که اینا گریم میکنن شلغمم خوشگل ...

حقوق میلیاردی چرا بهاره رهنما و مادرشو خوش اندام نکرد فک کردی خوشبختن نه همون شقایق دهقان قیافش عوض شد تاحدودی اما جدا شدن ادم تو زندگیش ارامش داشته باشه از همه چی مهمتره

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگه میلیارد پول میگرفتم نمیزاشتم آب تو دلم تکون بخوره  انقد که اینا گریم میکنن شلغمم خوشگل ...

اینام امنیت شغلی ندارن هانیه توسلی یه زمانی چقدر تو فیلم ها بود الان کو یا خیلیا چندتا بازی میکنن بعد میزارنشون کنار همه شانس نمیارن حالا یا بارشوه سرکار موندن یا چیز دیگه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
حقوق میلیاردی چرا بهاره رهنما و مادرشو خوش اندام نکرد فک کردی خوشبختن نه همون شقایق دهقان قیافش عوض ...

فک کنم فقط اونا خوش اندام نیستن 

بقیه که همشون با پول خودشونو نگه داشتن

دنیـــا دل آزاره...