2777
2789

الان ک بخاطر کرونا همه قطع رابطه شدن دگ

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ارزش ندارع.ولی اونی ک قدراحترام تو ندونه باید کلا حذفش کنی.ولی جاری ایشون نیومدا مخادقط رابطه ...

قسمت دومشو سخت بات موافقم 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

نه اصلا اینجوری نیست هر گلی بوی خودش رو داره شما مهربون وخوب باشی احترام گذارباشی به شوهرت احترام بذاری  شمارو دوست داره اون بهترباشه اون رو دوست داره

چرا حالا قطع رابطه همینکه فاصله بگیری کافیه خوب باش هرکی هرجوری میخواد باشه 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
چرا والا منم یه جاری دارم دلم خونه ازش ولی قطع رابطه نکردم  کم کردیم رفت و امد رو همین کاربه ک ...

منم دیگه کم کردم و تقریبا قطع رابطه

البته خودش دوست نداره

من خونواده شوهرمو دوست دارم

ولی جاریم خودش نمیخواد با هیشکی بیادو بره

مستقیم بهم.گفت دوست دارم سرم خلوت باشه

خدای روی سرشاهده چقدر خوب بودم واسش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم دیگه کم کردم و تقریبا قطع رابطه البته خودش دوست نداره من خونواده شوهرمو دوست دارم ولی جاریم خ ...

خب دیگه مدلش اینه که رفت و امد نکنه 

شمام بذار تا خودش بیاد 

همین که بدی نکنه شکرخدا کن 

فرض کن یه همسایه است

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

والا مادر شوهر من که دوسم داره.... 

دوسم داشتا ولی گاهی زخم زبون میزد... چن وقته خیلی خوب شده.... 

اون سریم بهش گفتم برادرشوهرم میگه ازدواج کردم به زنم میگم اذیتت کنه.... 😀 گف گوه میخوره 😀😀😀 همچین چسبید... گف تو نور چشمیه خودمی عروس اولمی 😋 البته شوهرمم خیلی دوست داره ها... خودش میگه چون قبل شوهرم چن تا بچه اش افتاده و نمونده برا همین شوهر منو یه جور دیگه دوس داره...  هرچند پدرشوهرم همشو جبران میکنه 😒😒😒😒

خب دیگه مدلش اینه که رفت و امد نکنه  شمام بذار تا خودش بیاد  همین که بدی نکنه شکرخدا کن& ...

دعوتش کردم اومد

دیگه همون شد

عیدم پیام فرستادم واسش جواب نداد

مرده حتما

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

این خانواده هایی که انقدر دنبال قطع رابطه باهاشون هستید خانواده همسرتون هستن همون همسری که براش جون میدید،مادرشوهر وپدرشوهر همسر شمارو با تمام سختیها به دندون کشیدن وبزرگ کردن درست همونقدر که شما برای بچتون زحمت میکشید پس انقدر هز قطع رابطع باهاشون خوشحال نباشید یادتون نره تو قران چقدر به احترام به پدرومادر توصیه شده

مرده حتما 😂😂😂😂😂

😅😅😅😅😅