2777
2789

منکه قطع رابطه م با حاری تحفه و بی لیاقت و عنترم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا انقدر فراری از قوم شوهر و جاری

همه که بد نیستن 

اتفاقا خیلیم با اونا خوش میگذره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
چرا اینجا همه به فکر قطع رابطه ان مگه چقد زنده این  مگه دنیا چقدر ارزش داره

ادم بد حتما گیرت نیومده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سرت تو زندگی خودت باشه کار به کار مادر شوهر و جاری و اینا اصلا نداشته باش... من اصلا از همون اول باهاشون ارتباط بر قرار نکردم ک حالا بخام قط کنم... خیلی خیلی راحتم... با خواهر شوهرم یکم صمیمی شدم خون به دلم کردن الان دیگه اونا هم شدن در حد سلام اونم بزور و با فیس و باد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ادم بد حتما گیرت نیومده

چرا والا منم یه جاری دارم دلم خونه ازش ولی قطع رابطه نکردم 

کم کردیم رفت و امد رو همین کاربه کار هم نداریم دیگه 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
چرا اینجا همه به فکر قطع رابطه ان مگه چقد زنده این  مگه دنیا چقدر ارزش داره

واقعا ارزش ندارع.ولی اونی ک قدراحترام تو ندونه باید کلا حذفش کنی.ولی جاری ایشون نیومدا مخادقط رابطه کنه اخه چرا....

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔