2789
خوب الان من میخام بزارم تو سپررده بعدن میتونم سپرده اگه ۲۰ درصد شد عوض کنم ؟؟؟ 

اگه یک ساله باشه نه نمیتونی دست بزنی ،ولی من اینده گذاشتم میگن بعد یه ماه میتونی از حساب بکشی بیرون ،پول زیر ۱۰۰ ادم میتونه بانکای اینده و شهر و اینا بزاره ولی مبلغ بالا فقط ملی و مسکن و اینا معتبره ،به نظرم همون ۱۵ درصدو بزار ،الان وضع مملکت انقد خرابه هیچ کاری باش نمیتونی بکنی ،ایشالا ۲۰ درصد شد سپرده جدید باز کن ،از بانک اینده بپرس احتمالا بشه  ،با سودش خورد خورد طلا بخر بهتر ازینه بی استفاده تو حسابت باشه ،من هرکار خواستم بکنم شوهرم گفت فقط الان بزار بانک انقدم نیس که کاری بشه باش کرد ،سود سپردت از سود طلا تو سال بیشتره

خداازدهنت بشنوه گلم ازکجااینقدرمطمئنی؟نمیدونی کی میادپایین؟

شوهرم تو بورسه و اخبار اقتصادی خیلی میخونه اون میگفت طلا میاد پایین چون الان فروشش زیاد میشه 

البته تو این مملکت بعضی وقتا یه اتفاقایی میفته که غیر قابل پیش بینی یه😄 اینم در نظر بگیر

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کجا گذاشتی من بانک 23 تومن گذاشتم ماهی150 تومن روش میره برام خیلی عجیبه؟؟؟

بانک شهر طرح گنجینه برای من که نفعی نداره بپرسید من خیلی راضی بودم حیف که نیاز داشتم برداشتم 

برای دخترم حساب باز کردم که فقط حسابش داشته باشه . میدونی این طرح نوعی بورس هست سودش بالاتبالاتره تا بانک های دیگخ

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
اگه یک ساله باشه نه نمیتونی دست بزنی ،ولی من اینده گذاشتم میگن بعد یه ماه میتونی از حساب بکشی بیرون ...

الان برم بزارم بانک شهر یا بانک مسکن بین این دو تا ول معطلم؟؟ کدومش خوبه؟؟

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
بانک شهر طرح گنجینه برای من که نفعی نداره بپرسید من خیلی راضی بودم حیف که نیاز داشتم برداشتم  ...

الان سود مید یا نه ؟؟ اخه الان همه دارن میگن اومد پایین سود ک 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من میخواستم طلاهامو بفروشم ثبت نام کنم به نظرتون درسته کارم ؟؟البته اگه بشه ثبت نام کنی و فوری پر نش ...

من خواهرم ثبت نام کرد سایپا چند روز پیش ، ،من تو حسابم ۶۵ پول دارم استخاره گرفتم خیلی بد اومد شوهرمم الان نیس ازش بپرسم ،اون هر چی بگه درسته ،  تو بازاره ،ولی من سه سال پیش لج کردم طلاهامو فروختم بزارم بانک صد بار گف نکن کردم الان ضرر کردم ،من نمیتونم بگم بکن یا نه ،اخه یه سالس ،اگه بد قولی کنن اذیت میشی ،ولی ازون ورم ۳۰ ،۴۰ تومن سو میکنی روش 

الان سود مید یا نه ؟؟ اخه الان همه دارن میگن اومد پایین سود ک 

آره من خواهر شوهرامم حساب باز کردن خیلی راضین بخدا ضرر نمی کنید 

بانک شهر طرح گنجینه برای من که نفعی نداره بپرسید من خیلی راضی بودم حیف که نیاز داشتم برداشتم  ...

نه عزیزم جسارت نکردم گلم تعجب کردم آخه من ملی گذاشتم

طرح گنجینه صادرات هم 13 تومن گذاشتم چیزی روش نمیره 

ممنون که راهنماییم کردین من ریسک پذیر نیستم ومعمولا پولمو بانک میزارم ان شاالله بتونم می رم همین بانک شهر میزارم

عزیزم الان همه چی رفته بالا ،کل دنیا وضعش همینه تا بحران کرونا بره میاد پایین ،خیلی نه ولی میاد ،من ...

من خودمم تو بورسم.واقعا واژه حبابو نمیفهمم😀ی عمری مسیولامون گفتن این ماشین حباب داره مسکن حباب داره فلان چیز حباب داره بهمان چیز حباب داره.آیا حبابش ترکیو یا بزرگتر شد؟

رشدی ام ک الان تو بورس داریم میبینیم به خاطر نقدینگی خیلی زیادیه ک داره وارد بورس میشه.شما تو همین سایت ی روز تاپیکایی که درباره بورس سوال میپرسن و بشمر.و دلیل دیگه ب خاطر تورم و حمایت دولت چون دستش به جایی به غیر از بورس بند نیست.

مطمعنا منفی هایی داره بازار و تو این هیچ شکی نیست.بازار همیشه اصلاح داره و این اصلا مربوط به حباب قیمتا نمیشه.

منم معتقدم منفی خیلی شدیدی داریم زمانی ک دولت شکمش سیر بشه و کسایی ک هیجانی از این و اون شنیدن و وارد بورس شدن دلشونو بزنه و از برس برن بیرون.ک احتمالا همون شهریور و مهر باشه.

اما تروخدا نگین حباب داره چون حبابی در کار نیست

نه عزیزم جسارت نکردم گلم تعجب کردم آخه من ملی گذاشتم طرح گنجینه صادرات هم 13 تومن گذاشتم چیزی روش ن ...

حتما برو بپرس بانک شهر طرح گنجینه