2789
نه اصلا من حدود ۵ ماه گزاشتم خیلی خوب بود ۱۷ ملیون گزاشتم بعد ۵ ماه چند روز قبل رفتم برداشت کنم دیدم ...

میگن تازگی سود همه بانکها پونزده درصد شذه شما قبلا گذاشته بودی دیگه

الان بذارم پونزده درصدی بعدا میتونم بردارم بذارم یه حساب دیگه اگه؟مثلا چند ماه دیگه

اره میتونی 

حساب گنجینه بانک شهر خوبه هر وقتم بخوای میتونی برداری. مثل سهام خریدنه 

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سکه هست.پول ندارم که.حابا سکه هم میاد پایین

طلا رو نفروشین ،دست نزنین بش مگه احتیاج بشه ،هر چی بیشتر دنبالش باشی ضرر بیشتر میکنی ،من ۱۵ تا سکه داشتم ۱۵۰۰ شد فروختم ،الان شده ۶ تومن 

میگن تازگی سود همه بانکها پونزده درصد شذه شما قبلا گذاشته بودی دیگه

نه من سه روز کل پولم برداشت کردم تو پنج ماه ی تومن سود کردم وقتی سایت گنجینه باز میشه صف میبندن مردم

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
الان تو این وضعیت طلا خریدن اوکیه ؟؟؟

الان طلا داره ارزون میشه اگه تو ارزونی بخرید و طلای دست دوم هم باشه که چه بهتر

البته بورس هم ۲ ماه مثبته ولی خوب تخصص میخواد که چی بخری و چکار کنی

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
نه من سه روز کل پولم برداشت کردم تو پنج ماه ی تومن سود کردم وقتی سایت گنجینه باز میشه صف میبندن مردم

من بلد نیستم الان باید برم سایت یا برم بانک شهر؟

الان طلا داره ارزون میشه اگه تو ارزونی بخرید و طلای دست دوم هم باشه که چه بهتر البته بورس هم ۲ ماه ...

وای گلم به نظرت طلامیادپایین من همه طلاها تو۱۰۰تومن فروختم میخواستم یه گوشواره بخرم که اونم این طوری شد

میشع لطفا دلیل حباب داشتن بورسو بدونم؟

عزیزم الان همه چی رفته بالا ،کل دنیا وضعش همینه تا بحران کرونا بره میاد پایین ،خیلی نه ولی میاد ،من تو بورس نیستم ولی اینارم از شوهرم میشنوم ،ولی اگه کسی بلده بورس باشه براش خوبه ،سودم میکنه ولی ما ها که چیزی نمیدونیم ضرر میکنیم همین یه ذره پولمونم کم میشه

من بلد نیستم الان باید برم سایت یا برم بانک شهر؟

دقیق برات میگم ، برو خود بانک شهر بگو میخوام حساب گنجینه باز کنم همه چی برات توضیح میده مطمئن باش خیلی راضی میشی آخری 

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
خونه و ماشینم میاد پایین؟

ماشین و خونه نه ،من شوهرم ساختمون سازه ،اول میخواست متری ۵۰ میلیون بده واحداشو ولی الان متری ۶۰ مشتری داره نمیده ،میگه بیشترم میفروشم ، ماشین ایران خودرو و سایپا ثبت نام داره اون خوبه ولی یه ساله میدم بسته به ماشین ۲۰ ،۳۰ تومن سود میکنین ،بدن تو بازارگرون تر میفروشین ،از سود بانکی بیشتره سودش ،

نه اصلا من حدود ۵ ماه گزاشتم خیلی خوب بود ۱۷ ملیون گزاشتم بعد ۵ ماه چند روز قبل رفتم برداشت کنم دیدم ...

عزیزم کجا گذاشتی من بانک 23 تومن گذاشتم ماهی150 تومن روش میره برام خیلی عجیبه؟؟؟

ماشین و خونه نه ،من شوهرم ساختمون سازه ،اول میخواست متری ۵۰ میلیون بده واحداشو ولی الان متری ۶۰ مشتر ...

من میخواستم طلاهامو بفروشم ثبت نام کنم به نظرتون درسته کارم ؟؟البته اگه بشه ثبت نام کنی و فوری پر نشه