2789
الان همه میگن سودها اومده پایبن😞

نه اصلا من حدود ۵ ماه گزاشتم خیلی خوب بود ۱۷ ملیون گزاشتم بعد ۵ ماه چند روز قبل رفتم برداشت کنم دیدم ی ملیون اضافه شده حالت بورس داره 

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم ماشینم قبل عید فروختم با ضررم فروختم الان پولش مونده اصن نمیدونم چیکارش کنم پولش تو کارت سودش ان ...

منم موندم چکار کنم وام ازدواج قرار بگیرم ایشالا بلاتکلیف م داداشم گفت بده به من ماهی 1300بدم 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
پوله سودن رو نیخواستن.ی وم سکه داشتن،رفت بالا قیمتش،میخواستم بفروشم بزارم بانک.سود اوند پایین

گنجینه خیلی سخت میشه وارد بشید چند ماه یکبار افراد میپذیر خیلی خوبه 

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
من این مدت منتظر همین پوله بودم قرض داده بودمش به خانواده حالا که گرفتمش انقدر سودش اومد پایین😭چه ش ...

منممم جرات ندارمممم کار ریسکی کنم باهاش بدبختیم همینه 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
همه بانکها سودشون رو آوردن پایین حتی گنجینه ها که بالای ۲۰ سود میدادن فعلا ۱۵ درصده اینکارو کردن که ...

الان بذارم پونزده درصدی بعدا میتونم بردارم بذارم یه حساب دیگه اگه؟مثلا چند ماه دیگه

منم موندم چکار کنم وام ازدواج قرار بگیرم ایشالا بلاتکلیف م داداشم گفت بده به من ماهی 1300بدم 

منمممم پول جهیزیه ام این تا وام بگیرم دگگگ به خدا ماه ها اصن نمیدونم چیکار کنیممم 

منم همینطور

ماشین فروختیم همه ب من قبل عید گفتن بفروش ماشین میاد پایین پراید دار از رده خارج میشه منم با ضرر فروختممم اگه نمیفروختم ارزون میشد الانم میترسم طلا برم بگیرم ضرر کنممم پول زحمت کشیدنمه :(

بنظر من اگرم میخوای به کسی بدی باهاش کار کنه به آشنا نده چون اگر اتفاقی بیفته نمیتونی کاری بکنی

غریبه که باشه میتونی شکایت کنی یا ازش چک بگیری 

طلا بخر طلا سرمایه اس من از همون اول ازدواج هرچی میخواست شوهرم بخره بهش میگفتم نمیخوام طلا بخر برام.اینو میگم چون اول راهی. دو سال پیشم قبل از گرونی خونه ، همه رو فروختیم و خونه خریدیم به نام خودمم هست خونه.

البته شوهرم خودش اصرار داشت که بنام من باشه من برام مهم نبود😁😂

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
بنظر من اگرم میخوای به کسی بدی باهاش کار کنه به آشنا نده چون اگر اتفاقی بیفته نمیتونی کاری بکنی غری ...

الان تو این وضعیت طلا خریدن اوکیه ؟؟؟