2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو اسی ..... از بهمن ۲۵ تومن پول دستمه تو کارت سودش انقد کمه بابام میگ چرا نزاشتی سپرره :( ا ...

من این مدت منتظر همین پوله بودم قرض داده بودمش به خانواده حالا که گرفتمش انقدر سودش اومد پایین😭چه شانسی داریم ما دس به طلا میزنیم بی ارزش میشه.خیلی ناراحت شدم

همه بانکها سودشون رو آوردن پایین حتی گنجینه ها که بالای ۲۰ سود میدادن فعلا ۱۵ درصده اینکارو کردن که ...

خوب الان من میخام بزارم تو سپررده بعدن میتونم سپرده اگه ۲۰ درصد شد عوض کنم ؟؟؟ 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

فقط طلا یا سکه بخر ما سه سال پیش پراید 132مدل 90فروختم شد 12گذاشتم بانک الان همون ماشین شد 45ا که اون زمان خواهرم نظرم عوض نمی کرد سکه بود یک میلیون نیم الان خیلی سود کرده بودم

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
من اسکول خورد به کرونا بانک نرفتم میخاستم باهاش یه کاری شروع کنم ک الان کلن پشیمون شدم ۳ ماه پولم مع ...

من یه سال داشتم پیام اومد از یک اردیبهشت دیگه واریز جدید به حساب ندارین ،اینده ساز بانک اینده ،۵ تومن دستم بود سریع رفتم واریز کردم ،همه بانکا ۱۵ شده ،بعدم اگه پول جم کنم باید حساب جدید باز کنم شتاب رو قبلی نمیشه اضافه کرد ،افتضاح شده ،

بچه ها پیج کانال شوهرم ببینید حراج زده کفش داره ارسال هم رایگان و نیم بهاس 

با اجازه استارتر

پیج رسمی کفش امید

🌷@shoe.s509 🌷🌷

پیج اینستاگرام کفش امید
https://www.instagram.com/shoe.s509

لینک کانال کفش امید
http://t.me/mardeanj
مارا حمایت کنید
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
فقط طلا یا سکه بخر ما سه سال پیش پراید 132مدل 90فروختم شد 12گذاشتم بانک الان همون ماشین شد 45ا که او ...

منم ماشینم قبل عید فروختم با ضررم فروختم الان پولش مونده اصن نمیدونم چیکارش کنم پولش تو کارت سودش انقد کمهه

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)