بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل تو اسی ..... از بهمن ۲۵ تومن پول دستمه تو کارت سودش انقد کمه بابام میگ چرا نزاشتی سپرره :( ا ...
من این مدت منتظر همین پوله بودم قرض داده بودمش به خانواده حالا که گرفتمش انقدر سودش اومد پایین😭چه شانسی داریم ما دس به طلا میزنیم بی ارزش میشه.خیلی ناراحت شدم
فقط طلا یا سکه بخر ما سه سال پیش پراید 132مدل 90فروختم شد 12گذاشتم بانک الان همون ماشین شد 45ا که اون زمان خواهرم نظرم عوض نمی کرد سکه بود یک میلیون نیم الان خیلی سود کرده بودم
من اسکول خورد به کرونا بانک نرفتم میخاستم باهاش یه کاری شروع کنم ک الان کلن پشیمون شدم ۳ ماه پولم مع ...
من یه سال داشتم پیام اومد از یک اردیبهشت دیگه واریز جدید به حساب ندارین ،اینده ساز بانک اینده ،۵ تومن دستم بود سریع رفتم واریز کردم ،همه بانکا ۱۵ شده ،بعدم اگه پول جم کنم باید حساب جدید باز کنم شتاب رو قبلی نمیشه اضافه کرد ،افتضاح شده ،