2789
من خودمم تو بورسم.واقعا واژه حبابو نمیفهمم😀ی عمری مسیولامون گفتن این ماشین حباب داره مسکن حباب داره ...

الان تو بورس وارد بشیم یا نع ؟؟؟ من اینو نمیفهممم؟؟

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من خودمم تو بورسم.واقعا واژه حبابو نمیفهمم😀ی عمری مسیولامون گفتن این ماشین حباب داره مسکن حباب داره ...

من بورس بلد نیستم با چقد میشه شروع کرد ؟؟؟ چه جوری باید یاد بگیریم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرم ثبت نام کرد سایپا چند روز پیش ، ،من تو حسابم ۶۵ پول دارم استخاره گرفتم خیلی بد اومد شوهرمم ...

مثل همیم پس ،منم قبل از عید میخواستم ثبت نام کنم که باز شده بود سایتش از بس دودل بودم برای فروش طلاهام استخاره کردم بد اومد ولش کردم میدونم خیریتی داشته ولی الان همون تو سایتم گرونتر شده حتی باز الانم رفتم تو فکرش شوهرمم زیاد موافق نیس از اونورم میترسم حتی بفروشم نتونم ثبت نام کنم چون سخته ثبت ناماش

من سه هفتس میخوام ثبت نام کنم برای عرضه ی اولیه ها که میگفتن واسه ی تازه کارا خوبه از بس اینجا یکی میگه خوبه یکی میگه نه ولش کردم

الان تو بورس وارد بشیم یا نع ؟؟؟ من اینو نمیفهممم؟؟

من نمیتونم بگم وارد بشی یا ن چون ممکنه من ب تو بگم آره حتما الان پولتو بیار که ۳ ۴ ماه دیگه دو برابر میشه اما خب اینجوری نشه.من خودم دارم تو منفی های این روزا خرید میکنم.

ولی چیزی ک هست اینه ک اگر میای تو بورس نباید واسه امروز و فردا بیای.حداقل باید رو این نطر داشته باشی ک یکی دوسال سرمایه گذاری کنی.با منفی جا نزنی.خرید و فروش هیجانی نداشته باشی.تا میبینی صف فروشه توام نری صف.پول قرضی وام پول فروش خونه نیاری تو بورس‌.چیزی ک از همه چی تو بورس مهمتره صبره.

من بورس بلد نیستم با چقد میشه شروع کرد ؟؟؟ چه جوری باید یاد بگیریم؟؟؟

قبلا ۱۰۰تومن بود الان شده ۵۰۰تومن.

کلاسای اموزشی هست ک خب هزینه اش زیاده.تو گوگل آپارات ت لگرام کلی مطلب و فیلم آموزشی هست

من نمیتونم بگم وارد بشی یا ن چون ممکنه من ب تو بگم آره حتما الان پولتو بیار که ۳ ۴ ماه دیگه دو برابر ...

یه سهم اگه تا چه مدت در جا بزنه بهتره بفروشیش? امکان داره سهمی که مدت طولانی درجا بزنه یهو بکشه بالا?

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
من سه هفتس میخوام ثبت نام کنم برای عرضه ی اولیه ها که میگفتن واسه ی تازه کارا خوبه از بس اینجا یکی م ...

بورس به عنوان سرمایه گذاری واقعا خوبه.تو شرایط الان ک دیگه بهتر‌.اما میای نباید منتظر بشینی بقیه بهت سیگنال خرید و فروش بدن.خودت باید بری دنبالش و هیجانی نباشی و صبر داشته باشی.ب دید چند ماه نیا تو بورس

مثل همیم پس ،منم قبل از عید میخواستم ثبت نام کنم که باز شده بود سایتش از بس دودل بودم برای فروش طلاه ...

دقیقا منم همینم ولی من استخاره گرفتم بد اومد شاید واسه اینه که نمیتونم ثبت نام کنم ،ایران خودرو خیلی سخته ثبت نامش ،بعدم شوهرت راضی نیس بفروشی نتونی ثبت نام کنی یا ماشینو دیر بدن استرس خودمون و فشار اقایون 

یه سهم اگه تا چه مدت در جا بزنه بهتره بفروشیش? امکان داره سهمی که مدت طولانی درجا بزنه یهو بکشه بالا ...

آره امکانش هست.همیشه میگن سهمی ک خسته ات میکنه نفروش چون وقت صعودشه.

برای فروش خب باید ببینی این سهم الان روند نزولی داره یا خنثاست و داره درجا میزنه.اگر نزولیه و تو مطمعنی ک روند نزولیش همچنان ادامه داره خب بهتره ک بفروشیش.مثل تپکو خب خیلیا تو سقف خریدن و صرر زیادی کردن.خرید ک اشتباه بود اما نگه داشتنشم تا تموم شدن اصلاح اشتباه بزرگتر.اما سهمی ک داره درجا میزنه من ترجیح میدم نگهش دارم.مثل کسرا.مدت طولانی درجا زد بعدش واقعا خوب سود داد.

در کل روش سرمایهه گذاریت بستگی ب خودت داره.ممکنه کسی باشه تمکو رو تو سقف خریوه باشه و اصلا براش پایین اومدن مهم نباشه چون هدفش اینه ک این سهمو یک سال نگه داره.

آره امکانش هست.همیشه میگن سهمی ک خسته ات میکنه نفروش چون وقت صعودشه. برای فروش خب باید ببینی این سه ...

اره واقعا صبر مهمه.گاهی یه دفعه ادم جو گیر میشه بعدش پشیمون میشه

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
دقیقا منم همینم ولی من استخاره گرفتم بد اومد شاید واسه اینه که نمیتونم ثبت نام کنم ،ایران خودرو خیلی ...

یعنی هر دومون از همین میترسیم که نشه ثبت نام کرد اونوقت طلاها هم رفته و هیچی بعد دیگه شوهرمم خودشو بکشه کنار همه ی ناراحتیش و اعصاب خوردیش میفته رو کوله من 

یعنی هر دومون از همین میترسیم که نشه ثبت نام کرد اونوقت طلاها هم رفته و هیچی بعد دیگه شوهرمم خودشو ب ...

ما خانوما یکم ضرر بکنیم خودمونو داغون میکنیم از درون ، این وسط مگه ول میکنن 😊