2821
2789
عنوان

اقدامیا

543 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها دوماهه اقدام بارداری کردم  اینبار ماه دوممه روزهای تخمک گذاریم جلوگیری نداشتم یعنی حدود یه هفته  امروز ۸ ولی باید ۵ پریود میشدم و اینکه اصلا علائم پریودی ندارم امروز صبح بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ دودقیقه بعدش افتاد یعنی بیبی چک مدیکور درست جواب میده؟

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مبارکه عزیزم

کاش منم ببینم

بنظرت این موقع روز جواب میده بیبی؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
مبارکه عزیزم کاش منم ببینم بنظرت این موقع روز جواب میده بیبی؟

نه صبح بزن چون من دیشب زدم ج نداد

مبارکه عزیزم مثبته مامانی جون

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
نه صبح بزن چون من دیشب زدم ج نداد

مرسی گلی

دعا کن منم فردا بیبی مثبت بذارم اینجا 😉

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
آره مدیکور کاملا درسته. بعد تاپیک منم ببین مثبت بود واس منم

دیدم تاپیکتو من باورم نمیشه حامله باشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز