2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 82 پست
معلومه که میبینی عزیزم. امیدت بخدا باشه، منم دقیقا همین جمله رو میگفتم . تو هر تاپیکی میرفتم تستش مث ...

الان سه ساله تو اقدامم

دعاکنید این ماه جواب بگیرم

از طرفی هم ماه رمضونه من دارم روزه میگیرم.خیلی احساس ضعف و گرسنگی میکنم برخلاف هرسال که اصلا گرسنه نمیشدم 😣

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم. من بیشتر علائمم درد پریودی بود، زیر دلم تیر میکشید ول میکرد. انگار که میخاستم پریود بشم ...

من امروز موعدم بود

چند روزه علائمی که میگی رو دارم

ضمن اینکه از دیروز هی گشنه میشه. جوری معده م ضعف میره که دستام شروع میکنه لرزیدن 

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان سه ساله تو اقدامم دعاکنید این ماه جواب بگیرم از طرفی هم ماه رمضونه من دارم روزه میگیرم.خیلی ا ...

ایشالله باردار میشی ولی اگه تواقدامی روزه نگیر

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
ایشالله باردار میشی ولی اگه تواقدامی روزه نگیر

آخه نمیشه که نگیرم اومد و باردار نبودم بعدش چ کنم؟

از طرفی هم حالا ۲۰ام موعد پریودمه تا اون موقع نمیدونم بتونم تحمل کنم یا نه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امروز موعدم بود چند روزه علائمی که میگی رو دارم ضمن اینکه از دیروز هی گشنه میشه. جوری معده م ضع ...

مبا که😁😍

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

عزیزم ان شاالله که مامان شدی و بزودی تاپیک ازمایشتو میزاری

واسه منم دعا کن گلم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
معلومه که میبینی عزیزم. امیدت بخدا باشه، منم دقیقا همین جمله رو میگفتم . تو هر تاپیکی میرفتم تستش مث ...

عزیزم مبارکت باشه

واقعا منم یوقتا میگم عی خدا یعنی میشه بی بی با دوخط پر رنگ ببینم و نی نی بیاد

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
الان سه ساله تو اقدامم دعاکنید این ماه جواب بگیرم از طرفی هم ماه رمضونه من دارم روزه میگیرم.خیلی ا ...

انشالله که جواب میگیری عزیزم😍😍🙏

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من امروز موعدم بود چند روزه علائمی که میگی رو دارم ضمن اینکه از دیروز هی گشنه میشه. جوری معده م ضع ...

عزیزم انشالله که بارداری، ولی بازم ۲،۳روز صبر کن بعد بیبی چک بزن. برای این میگم که پررنگ نشون بده خیالت راحت باشه، انشالله که مثبته😍

عزیزم مبارکت باشه واقعا منم یوقتا میگم عی خدا یعنی میشه بی بی با دوخط پر رنگ ببینم و نی نی بیاد

فدات عزیزم. حتما میشه نا امید نشو😍😍😘

عزیزم انشالله که بارداری، ولی بازم ۲،۳روز صبر کن بعد بیبی چک بزن. برای این میگم که پررنگ نشون بده خی ...

عزیزم خداروشکر مثبت بود

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚