2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 82 پست
بیبی زدی؟؟؟😍😍😍😍😍😍😍😍

آره. عصری زدم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
آره. عصری زدم

ای جاااااان پس مامان شدی😍😍😍😍💃💃💋💋💋💋💋 تبریک میگم بهت عزیزم. خداروشکر، فقط از من میشنوی زود نرو دکتر برای سونو که اعصابتو خورد میکنن. بزار قشنگ ۸هفته برو راحت

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جاااااان پس مامان شدی😍😍😍😍💃💃💋💋💋💋💋 تبریک میگم بهت عزیزم. خداروشکر، فقط از من میشنوی زود ...

باشه عزیزم

ممنون

دعام کن 

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
حتما گلم😍😍🌹 خیلیم مراقب باش کارای سنگین انجام نده

😙

باشه عزیزم ممنون دعام کن 

عزیزم خیلی خوشحال شدم خیلی مواظب باش غذاهای کنسروی  وپیتزاو اینا غذای بیرون اصلا نخور 

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
عزیزم خیلی خوشحال شدم خیلی مواظب باش غذاهای کنسروی  وپیتزاو اینا غذای بیرون اصلا نخور

ممنون گلم

برام دعا کنید شما الان مامان شدید خدا صداتون رو میشنوه 

حتما گلم. الهی که به حق این ماه مبارک، خدا دلتو شاد کنه و یه مامان خوشگل بشی😍😍😍🙏🙏❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏🌹

حتما گلم. الهی که به حق این ماه مبارک، خدا دلتو شاد کنه و یه مامان خوشگل بشی😍😍😍🙏🙏❤ اللهم صل علی ...

مرسی عزیزم

خدا خودت و نی نی تو سالم نگه داره ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم خدا خودت و نی نی تو سالم نگه داره ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی

ممنون عزیزدلم. انشالله😍🌹

حتما گلم. الهی که به حق این ماه مبارک، خدا دلتو شاد کنه و یه مامان خوشگل بشی😍😍😍🙏🙏❤ اللهم صل علی ...

شما اهل کجایید؟

چند سالتونه؟

البته اگه دوست داشتید جواب بدید😁

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35