سلام بچه ها دوماهه اقدام بارداری کردم اینبار ماه دوممه روزهای تخمک گذاریم جلوگیری نداشتم یعنی حدود یه هفته امروز ۸ ولی باید ۵ پریود میشدم و اینکه اصلا علائم پریودی ندارم امروز صبح بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ دودقیقه بعدش افتاد یعنی بیبی چک مدیکور درست جواب میده؟
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی خوب کردی زود اقدام کردی من دوسال اول ازدواجم نمیدونستم مشکل دارم قرص ال دی هم میخوردم الان ۳س ...
الهی عزیزمممم😔😔 فکرشو نکن گلم. حتما صلاح خدا بوده. امیدت فقط به خودش باشه. من از مجردی داشتم این مشکل رو اصلا پریود نمیشدم فقط با قرص. بعد ازدواج اما پریود میشدم ولی خیلی نامنظم دیگه ۲ماه قرص ویتاگنوس مصرف کردم که ماه دوم نتیجه گرفتم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
۵روز عزیزم. ۲۳فروردین باید پریود میشدم که نشدم، ۲۸زدم کمرنگ بود. ۲۹ام زدم پررنگ شد
مبارکه ان شاءالله تکرر ادرارتون در چه حد بود چون من خیلی اذیتم بعضی مواقع هر رب ساعت یا نیم ساعت میرم دستشویی؟؟؟شماهم اینجور بودید؟میگن عفونت مثانه ممکنه همراه بعضی بارداری ها بوجود بیاد و از علائمش هست درسته؟
مبارکه ان شاءالله تکرر ادرارتون در چه حد بود چون من خیلی اذیتم بعضی مواقع هر رب ساعت یا نیم ساعت میر ...
ممنون عزیزم، اگه قبلا اینطوری نبودی الان اینجوری شده شاید علائم بارداریه، من روزی ۸بار شده بود حدودا قبلا خیلی کمتر بود. صبر کن چند روز بعد از تاخیرت تست بزن
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
ممنون عزیزم، اگه قبلا اینطوری نبودی الان اینجوری شده شاید علائم بارداریه، من روزی ۸بار شده بود حدودا ...
ن نبودم اگر هم پیش میومد با مایعات خوب میشدم الان یه حالت عفونت دارم صورتم جوش زده دلم از بیشتر غذاها بد میکنه سه روزه عقب انداختم ضعف و گرسنگی هم دارم آخه میگن 10روز بعد آزمایش و بی بی چک مشخص میکنه؟؟؟
من دکتر م میگه شاید به خاطر داروهایی که این ماه مصرف کردم (متفورمین،دوفاستون،لتروزول،)پریود عقب افتاده ولی آخه علائم زیاد دارم گیجم ،دلم بد میکنه ،تکرر،....نمیدونم چیکار کنم؟؟؟همون دکتر هم گفت 10روز بعد آزمایش نشون میده!!!