تو گوگل سرچ کن.من از تو ندتا سایت رفتم گشتم جمع کردم و اونی که به طبعم بود انتخاب کردم خوب شد. فقط آخرش باید توش آب بریزی که آبش تبخیر شه ولی نه کامل. یه کوچولو حالت آبکی داشته باشه. زعفرون هم بریزی خ وش رنگ میشه.البته چون من عاشق زعفرونم میریزم توش
همسر من خودش یه مدل اختراع کرده خیلی خوشمزس پیاز فراوون خلالی سرخ میکنه بعد قارچم ورقه ورقه میکنه میریزه توش با سوسیس سرخ که شدن یکم رب با فلفل رو با کمی آب رقیق میکنه میریزه توش میزاره با هم بپزن خیلی خوشمزه میشه یکم نرمتر کمی سس داره اگه نرم دوست ندارید آب رو حذف کن رب خالی بریز توش اونم خوشمزه میشه
سلام من اول پیازو سرخ میکنم یه کم که نرم شده سوسیها رو بهش اضافه میکنم-سیب زمینی ها رو هم از قبل سرخ کردم بهش اضافه میکنم با رب و ادویه-بعد زیر گازو خیلی کم کن تا یک ساعت بمونهخییلییی کم
این دستورو یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی سوسیس و سیب زمینی رو نگینی خرد کن البته جدا جدا. پیاز رو خرد کن و سرخش کن بعد رب رو توش تفت بده و نمک و فلفل رو بش اضافه کن خوب که تفت دادی آب جوش رو اضافه کن و هم بزن تا یه سس تقریبا متوسط نه رقیق نه غلیظ بدست بیاد و در آخر سوسیس و سیب رو بش اضافه کن و بزار تا جا بیفته نوش جان