2777
2789
عنوان

کهنه شور

221 بازدید | 25 پست

مامانای عزیز و باتجربه سلام 

بنظرتون این کهنه شورهای نیمه اتومات دردی از آدم دوا میکنه تو این ایام سردرگمی بخرم من نی نیم یه ماه دیگه ان شالله بدنیا میاد کسی رو دور و برم ندارم ازش بپرسم ببینم بدرد میخوره کهنه شور بگیرم یا نه 

آخه به هر جا سر زدیم میگه نیمه اتومات داریم اون فقط میشوره خودت باید آبکشی رو انجام بدی بعد بندازی تو خشک کن  بنظرتون خوبه ؟؟؟

خواهش میکنم مامانای عزیززرر  کسی میتونه راهنماییم کنه 

میترسم پول بدم بلا استفاده بمونه 

این کهنه شور تا کی بدرد میخوره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نخر افتضاحه، به درد نمیخوره 

من خریدم و بی استفاده

مگه اینکه لباسای بچه را صبح تا شب جمع کنی و بعد بشوری و خودت آبکشی کنی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

آره خوبه من میندازم میشوره میزنم تخلیه دوباره آب میریزم. دوسه بارخودش آبکششی میکنه بعدم میندازم خشک کن میتونی تودستتم آبکشی کنی بندازی درکل من راضی یم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اولین باره میشنوم ولی مگه هنوزم کهنه استفاده میشه؟؟من فقط مشمامیبینم چرا

نه کهنه که استفاده نمیکنن من پوشک خریدم ولی برا لباساش میگم کهنه شور نیمه اتومات بالای یه تومن میگه و تمام اتومات دو و نیم به بالا 

نیگم نکنه استفاده نشه 

نه کهنه که استفاده نمیکنن من پوشک خریدم ولی برا لباساش میگم کهنه شور نیمه اتومات بالای یه تومن میگه ...

ن والامهم نیست من ک میندازم لباسشویی

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
نه کهنه که استفاده نمیکنن من پوشک خریدم ولی برا لباساش میگم کهنه شور نیمه اتومات بالای یه تومن میگه ...

منم دوماه دیگه بچه ام دنیا میاد. خیلی تحقیق کردم. آخر سر تصمیم گرفتم‌نخرم. با لباسشویی خودم بشورم. 

یه خانم مستقل و قوی 
شماهم نیمه اتومات گرفتی ؟ 

بله نیمه هس نگیری هم تودست بشورپوست بچه خیلی حساس لبام زیادکثیف میکنه هرروز بایدبداری بشوره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

من روماتیسم دارم انگشتها  و دستام هراز گاهی میکیره نگران اینم بعد حاملگی که کلسیم بدنم کم میشه بدتر نشم بر ا همون نیگم کهنه شور بگیرم اوایل که ننیشه با دست هی لبلس شست 

منم دوماه دیگه بچه ام دنیا میاد. خیلی تحقیق کردم. آخر سر تصمیم گرفتم‌نخرم. با لباسشویی خودم بشورم.&n ...

خوب لباسشویی های خودمون که هفت کیلوییه؟ باید واستیم کلی لباساش رو هم بشه بعد بندازیم تو ماشین