2777
2789
عنوان

کهنه شور

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست
آره خوبه من میندازم میشوره میزنم تخلیه دوباره آب میریزم. دوسه بارخودش آبکششی میکنه بعدم میندازم خشک ...

االان بنظر شما بخرم یا نخرم شما گفتی خوبه که !!!

عزیزم همون پولی که میدی به کهنه شور بده پوشک و مای بیبی بخر دیگه الان کسی کهنه استفاده نمیکنه که

نه عزیزم برا کهنه نمیگم برا لباساش میگم که هط تند تند میگن کثیف میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب لباسشویی های خودمون که هفت کیلوییه؟ باید واستیم کلی لباساش رو هم بشه بعد بندازیم تو ماشین 

نه بابا. حالا نیمه خالی روشنش میکنیم. چی میشه مگه. من تحقیق کردم دیدم نیمه اتومات از حوصله و وقت من خارجه. اگه بگیرم باید اتومات بگیرم. اتومات ها هم زیر ۴ کیلو ندارن. گفتم چه کاریه؟ هم چیز اضافه بگیرم هم اونم خالی روشن کنم. یدفه لباسشویی خودمو خالی استفاده میکنم. مگه چند باره کلا؟ دوسه ماه بگذره هم قلق بچه دستمون میاد هم لباساش بزرگ میشه بیشتر میشه همون لباسشویی خودمون بهتره. پتوش اینارم تند تند میتونیم بندازیم توش. 

یه خانم مستقل و قوی 
االان بنظر شما بخرم یا نخرم شما گفتی خوبه که !!!

بازم میگم خوبه بخرمیگم هرروزلباس کثیف میکنه کهنه شورخیلی بهتره سریع میندازی میشوره البته مال من نی نی واش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

من ۲ کیلویی شو گرفتم خیلی به دردم خورد . چون نمیشه لباسای بچه رو جمع بکنی توی لباسشویی بشوری. یا لباسای جیشی رو همینطور. 

بنداز کهنه شور بشوره بعد توی لگن کوچیک  توی روشویی آب بکش سریع آویزون کن. الانم که بچم بررگ شده دستمالای آشپزخونه رو توش میشورم

لباساش نهایتا شیر بریزه روش یا نم بده که اونم سریع شسته میشه نیاز به لباسشویی نداره که خرج اضافی به نظر من، تازه لباسا با لباسشویی خراب میشه ،من هرموقع لبتس کثیف بشه سریع همون موقع میشورم  بعدشم انقد لباساشون کوچولو هست که کرایه ماشین نمیکمه

ممنون عزیزم این دو کیلویی ت خشکن داره ؟ 

دوقلو نیست خشک کن جدا نداره . فقط یه سبد کوچیک داخلش هست که بعد از آبکشی میذارم سریع میچرخه که کمی آب لباسا رو میگیره . اکثرا استفاده نمیکنمش