2777
2789
عنوان

بیاید بگم بهترین مارک پوشک بچه چیه...

63778 بازدید | 39 پست

من بخاطر پولش و کیفیت میگم اول از همه مای بی بی استفاده میکردم اما بعد ی مدت دیدم خیلی با ی بار ادرار آوزون میشه ولی همیشه هم مرطوب نگهمیداره..بعد گول تبلیغ کوکوی خوردم رفتم گرفتم مفت می ارزید نه کش دور کمر داشت نه کنار ران ها اصلا ی وضعی بودبعد به پیشنهاد خواهرم ببماستفاده کردم که فوق العاده نسبت به قیمتش حدود دونه ای هزار می افته اما با مولفیکس هم براری میکنه بعد چندبار هم پمپرزاستفاده کردم که خیلی گرون تموم میشد رفتم فروشگاه زده بود فروش ویژه بارلی بازم گول خوردم خریدم دیدم افتضاح اما خیلی از کوکومی بهتره اما اینم باز کش کمر و دور ران نداشت اصلا الان هم مولفیکسو ببم استفاده می کنم عالی هستن..اینم تجربه من شما چی بنظر شما کدوم بهتره

یه تبریزی عاشق ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط مای بیبی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

سالهاست مولفیکس عالیه ، اون اوایل موفلیکس ترکیه هم میاومد ، یعنی اینقدرررر خوب بود که نگووو

درضمن برای نوزاد پسر میشه نوع پوشک رو تعویض کرد

دختر حساسه ممکنه دچار سوزش بشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

دختر من زمانی که پوشکی بود فقط پریما سفید لهستان به باسسن مبارکش میساخت. ما هم باید همونو میخریدیم کلی هم گرون بود.

اون وقتا پوشک معمولی بسته ای ۱۰ الی ۱۴ بود ما پریما رو ۴۵ میخریدیم.

الان نمیدونم چنده پریما

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

من واسه بچه اولم همیشه مولفیکس میخریدم و راضی بودم

واسه دومیم چند بار مولفیکس گرفتم که پوشک باز میشد(انگار پاره میشد) و موادش میریخت بیرون. 

مارکای دیگه هم امتحان کردم

الان یه ساله مرسی میگیرم و فوق العاده ست

جذبش نسبت به بقیه بیشتره و اندازه پوشکاش هم بزرگتر و راحتتره