2777
2789
عنوان

بیاید بگم بهترین مارک پوشک بچه چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 63930 بازدید | 39 پست

انگار پوشکا شهر تا شهر کیفتشون فرق داره

والا😂

من مولفیکس خریدم تا جیش کرد شل شد امد پایین

همیشه دیگه ما بیبی میگیرم و راضی ام

الان چند وقته شوهرم میگه تعداد زیاد ک دیگه گیر نمیاد و مای بیبی ش ۴ هم بزور گیر میاد

میگه بفکر مارک دیگه باش ک گیر نیومد یکی دیگه بخریم

نظرتون چیه؟

چی بگیرم جایگزین مای بیبی؟؟🤔🤔🤔🤔

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

عزیزم مارک های مای بیبی، مولفیکس و پمپرز خوبن

البته من یک مطلب دیدم که بهترین پوشک های بچه رو معرفی کرده. لینکش و اینجا براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه      

لینکش اینه: https://bigsearch.ir/Pooshak

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کامفی خوبه بعدشم مای بی بی و ..من اولا مولفیکس ترک می‌گرفتم عالی بود الان همش ایرانیه....بعدش کانفیگ و مای بی بی خوب بودن

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍

من ۷ ماه مولفیکس استفاده کردم، عالی بود. اما بعد ۷ ماه پای دخترم شروع به واکنش های آلرژیک کرد و مجبور شدم یه مدت از پوشک استفاده نکنم

به طور کلی به نظر میرسه هر چند وقت یک بار بهتره مارک پوشک رو عوض کرد و بچه رو خیس نبندید و اینکه هر وقت فرصت داشتید باز بزارید 

تجربه ی استفاده از مارک های دیگه:

مای بیبی واقعا افتضاحه

بارلی هم خیلی کش های دور رانش ضعیفه ، پودر جاذبش کمه

وای چه خرید راحتی بود! از ایلیا شاپ پوشک مای بی بی گرفتم و واقعا کیفیتش عالی بود. پست هم خیلی سریع اومد.  به شما هم توصیه می کنم برای  خرید پوشک به ایلیا شاپ مراجعه فرمایید. اینم آدرس سایتش:

eliyashop.ir

مولفیکس واقعا بدردنخوره چسباش که وا میشه پای بچه رو بدجور رد میندازه و میسوزونه 

مای بیبی تو ایرانیا بهتره 

و پریما واقعا حرف نداره هم جذبش هم کشش هم چسبش عالیه عالی فقط قیمتش بالاست حدودا یکو دویست اینا شده الان