2777
2789

ببین اینا متوجه نیستن منم مثل خودتم 

هنوز از حموم بیرون نیومده بو عرق میگیرم 

روزایی که دانشگاه و کلاس زبان دارم با اینکه کلاس زبانم نزدیک دانشگاهمه و با اینکه صبحش میرم حموم اما دوباره از دانشگاه برمیگردم خونه لباسامو عوض میکنم بعد برمیگردم میرم زبان 

یعنی افتضاح 

من بنظرم یا برو دکتر یا کرم کلیون بخر شاید برات خوب باشه البته خیلی گرونه و حجمش هم کمه یا پودر بچه رو امتحان کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدکبدت مشکل داره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

تغذیه اتو درست کن خیلی گرمی نخور مثل ادویه جات و اینکه سیر و پیازو سبزیجات بو دار رعایت کن اینارو شیو کن سعی کن تیغ و ژیلت نزنی بعد از‌حمومتم پماد زینک اکسید بزن به زیر بغلت

مام و بادی اسپلش استفاده کن 

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
بعده حمام زینک اکسید بزن تا حمام بعدی تضمینی !حتی عرقم کنی بو نمیدی قیمتیم نداره بدون ضررم هست

‌ای ممام ژله ای ها یادتونه واقعا از این حموم تا اون حموم بو نمی گرفت آدم اما بعدا گفتن ضرر داره ومانع تعریق میشه ولی عالی بود دیگه ندیدم😒زینک مثل اون نیست؟ 

البته منم شنیدم زینک برای بوی عرق خوبه 

من شیعم،حیدر آقامه  

سفیداب پنبه رو

سنگ مرداب

پرهیز تاز خوردن غذاها و سبزی های تند و معطر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی هست‌تو عطاریها سنگ‌مرداب باعث میشه بو نگیری تا هرچند روز که حموم نری یه چیز دیگه هم من چند‌مدت پیش از یکی از دوستام که لوازم ارایشی خونگی میسازه خریدم نمیدونم چیه خودش میگفت مام طبیعی حالا نمیدونم عطاری ها هم دارن یا نه و با چه اسم و عنوانی.یه پودر سفید رنگه بعد حمام میزنم زیر بغلم اصلا بو عرق نمیگیرم

همسر من چند ساله از اسپری ضد عرق نیوا استفاده میکنه یعنی معجزه میکنه با اینحال که مردونه هستش  منم یه وقتایی بعد حمام استفاده میکنم واقعا معجزه میکنه تا دو روز اصلا عرق نمیکنم .منم خیلی از بوی عرق ادیت میشدم ولی ازاین اسپری واقعا راضی هستم