2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای متنفرم از این آزمایش خیلی برام سخته

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

28هفته انجام دادم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
وای متنفرم از این آزمایش خیلی برام سخته

منم خیلییییییییییییی بده افتضاح من که از حال رفتم بردنم روتخت خوابیدم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ازمایش سختیه؟

نه فقط یه چیز خیلی شیرین میدن بخوری حال آدم بد میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
منم خیلییییییییییییی بده افتضاح من که از حال رفتم بردنم روتخت خوابیدم 

وای من دوباره باردارم از الان همش تو فکر اون آزمایشم

ازمایش سختیه؟

سخت نیست اون شربت میدن میخوری انگار عذاب میکشی سه ساعت باید هیچی نخوری تو حالت ضعف سه بار خون بگیرن برا من پنج بار بود چون ازمایش دیگه داشتم 

نباید تکون بخوری  باید بشینی 

فقط سعی کن تا یساعت جلو خودتو بگیری بعد خوردن شربت که استفراغ نکنی بعدش عب نداره 

وای من دوباره باردارم از الان همش تو فکر اون آزمایشم

🙁🙁 الهییی

سخت نیست اون شربت میدن میخوری انگار عذاب میکشی سه ساعت باید هیچی نخوری تو حالت ضعف سه بار خون بگیرن ...

باشه ممنون از راهنماییت گلم😘😘

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍