2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 22 پست

اون شماره رو اول گفت همکارشه ۰۹۹۱ درصورتی که من به چشمم اعتماد دارم و میدونم ۰۹۱۹ بود و شماره رو حفظ بود و زده بود 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخوام بهش گیر ندم ودی وقتی یاد این رفتارهاش میوفتم ارامشم رو از دیت میوم و رفتارم باهاش تغییر میکنه 

خیلی دوست دارم که فراموش کنم این رفتار هارو ولی نمیتونم با همسرم خوبیم اوج خوشحالی یادم میوفته ...

آخه چیکار کرده مگه که اینجوری میگی  ببین عزیزم شوهر من خیانت کرده بهم ولی بخشیدمش  منم عقد ...

😔😔😔

نمیدونم چیکار کنم شما که شوهرت بهت خیانت کرده بود رفتارش با شما چحوری بود ؟ البته اگه دوست داشتید جواب بدید 

شوهرم رفتاراش و توجهش به من خوبه 

نمیدونم ولی هردفعه به من میگه دلیلی ندارم که خیانت کنم وقتی تو هستی بعدم میگه تو که اینجوری حرف میزنی مثل آش نخورده و دهن سوختس پس من برم همچین کاری رو بکنم و اینکه گفت من حتی اگه هم برم خیانت کنم هیچکس متوجهش نمیشه ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز