2777
2789
عنوان

خیانت

509 بازدید | 22 پست

دوستان سلام

من و همسرم حدودا نه ماهه عقدیم چند هفتس که به رفتار همسرم مشکوکم و احساس میکنم نفر سومی وجود داره اولش با تلگرام شروع شد که دیدم اخرین بازدیدش رو اخیرا زده شب قبلش من و همسرم بحثمون شد فردا صبح علت این کارش رو پرسیدم و گفت علت ختصی نداره از ترسم گفتم ی عکس پروفایل بزار که نشون بده متاهلی اونم گذاشت ولی بازم همش تو تلگرام انلاین میشد گیر دادن های من بیشتر شد تا این که دیدم با شماره ی نفر دیگه تو نزدیکا رفته و ی دختر رو فالو کرده عجیب تر اون که هر دو ی ماه پیس اخرین بازدیدشون بود اینم بگم که من رمز گوشی شوهرم رو بلدم رفتار شوهرم باهام تغییر نکرده و خوبه ولی من احساس خیلی بدی دارم ی روز که باهم رفتیم بیرون بهم گفت که من برای چی باید به تو خیانت کنم وقتی تو خیلی خوب هستی من فقط به اعتماد تو نیاز دارم و کلی حرف دیگه من تقریبا قانع شدم تو گوشیش رو گشتم به هر تربندی ولی چیزی پیدا نکردم تا این که دیدم همسرم میخواسته به شماره ای زنگ بزنه ولی نزده و روی صفحه مونده بود تا من دیدمش از صفحه خارج شد ۰۹۱۹ شماره اولش بود ولی اون گفت اشتباه میکنی و ۰۹۹۱ شماره همکارمه اشتباه دیدی درضمن من قبل از این که این رفتار های مشکوک رو ببینم به همسرم حالت بدبینی داشتم و اون هنیشه میگفت من به اعتماد تو نیاز دارم و اهل این کار ها نیستم و اگر بخوام خیانت کنم کسی متوجه نمیشه 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا اینقد بدبینی وقتی کاری نکرده 

داری تو ذهن خودت زیادی بزرگش میکنی واسه خودت علت و معلول میاری خودتو قانع میکنی درحالی ک ممکنه بنده خدا هیچ کاری نکرده باشه 

محض اطمینان دوسه روز بدون اینکه بدونه تلگرامشو رو گوشی خودت نصب کن و بعدم بیخیال این قضیه شو 

شماره رو که بهش گفتم بهم گفت چیزی تو گوشیم پیدا نکردی به این شماره گیر میدی ...

وقتی به اینا فکر میکنم عذاب میکشم اونم میگه تا وقتی چیزی مطمئن نشدی حرفی نزن

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مردا متنفرن از اینکه بهشون گیر بدی

ببین اگه هی بهش گیر بدی با خودش میگه خب من که همش باید جواب پس‌بدم پس بزار حداقل یه غلطی هم این وسط بکنم حداقل دلم خنک شه اینو مشاور به من گفت

بعدش اگه مردی بخاد کاری کنه میتونه یه گوشی یدک بگیره یا با یه شماره دیگه اکانت بسازه 

یکم‌گیر دادنات رو کمتر کن و بهش بگو بهش اعتماد داری تا اگه کاری هم میکنه بتونی بفهمی

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉