hamta__banoo مدیر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 عنوان قانون جذب 😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست كيااعتقاد دارن بياين تجربه هامونو بگيم واسه كيااتفاق افتاده ؟ خدایا شکرت🙂 1399/02/07 | 22:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 همون چهار کلمه من از استاد شریفی شنیدم بجاش میشه کلمه استتغفار رو بگیم بله عزیزم من با اون چهار کلمه راحت ترمکتاب "محدودیت صفر" اثر جو ویتالی بی نظیره پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنین I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 خدا خیرت بده ممنون قربونت عزیزم❤ I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 يه سري فايل سوتي هس من خود يك هيپو تنيزم گوش دادي تاحالا بله گوش دادم I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 بله گوش دادم عه چطور بوده برات؟ چيزاي مشابع اونام هس باز من فقط همونو گوش دادم خدایا شکرت🙂
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 اين چ نوع تكنكيه ؟ تکرار چهارتا عبارت : متاسفم ، منو ببخش، متشکرم ، دوستت دارمعزیزم کتاب "محدودیت صفر" رو حتما حتما اگه تونستی دانلود کن بخون کل هواپونوپونو رو جامع توضیح داده I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 عه چطور بوده برات؟ چيزاي مشابع اونام هس باز من فقط همونو گوش دادم چیزای زیادی هست البته من دوره های خصوصی شرکت میکنمباز اگه بهم بگی دقیقا برای چی میخوای از قانون جذب استفاده کنی بهتر میتونم راهنماییت کنم I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 تکرار چهارتا عبارت : متاسفم ، منو ببخش، متشکرم ، دوستت دارم عزیزم کتاب "محدودیت صفر" رو حتما حتما ا ... اها مرسي عزيزم حتما من خيلي كتاباي همچيني ميخونم .. خوشحال ميشم نظراتتو بهم بگين خدایا شکرت🙂
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 چیزای زیادی هست البته من دوره های خصوصی شرکت میکنم باز اگه بهم بگی دقیقا برای چی میخوای از قانون جذ ... واسه رشته دانشگاهيم و أينده شغلي و اينا خدایا شکرت🙂
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 واسه رشته دانشگاهيم و أينده شغلي و اينا توی کانالی که بالاتر گفتم عضو شو عزیزم بهت کمک میکنه I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 چیزای زیادی هست البته من دوره های خصوصی شرکت میکنم باز اگه بهم بگی دقیقا برای چی میخوای از قانون جذ ... بعد اينكه ميخام يكارياي بكنم ولي از نتيجش مصلا ميترسم مصلا ميخاستم عمل زيبابي بيني بكنم خدایا شکرت🙂
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 توی کانالی که بالاتر گفتم عضو شو عزیزم بهت کمک میکنه حتما مرسي گلم خدایا شکرت🙂
ki_mi_a عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 4554 بعد اينكه ميخام يكارياي بكنم ولي از نتيجش مصلا ميترسم مصلا ميخاستم عمل زيبابي بيني بكنم ترس ها و باورهای منفی از نتیجه عملت و باید پاکسازی کنی I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
hamta__banoo مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 725 ترس ها و باورهای منفی از نتیجه عملت و باید پاکسازی کنی اره دقيقا خدایا شکرت🙂