2821
2789
عنوان

24 سالگی چجوریه

793 بازدید | 29 پست

چن وقت دیگه ۲۴ سالم میشه حس خوبی ب ۲۴ سالگی ندارم حس میکنم از این سن دیگه زندگی و جوونی ادم رو دور تنده زود پیر میشه ادم 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنوز بهش نرسیدم نمیدونم ولی فکر کنم سن خوبی باشه برام آخه درسم تموم شده و بچه ام چهار سالشه 😊

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دقیقااااحست درست میگه دیگه افتادی روشیب تنددددهمینجوری که میگذره...

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

هیچجوریه من که هیچ اتفاقی برام نیوفتاد مثل همه سالها مثل امسال هی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃