2777
2789
عنوان

برادر زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش خیلی بده

بهش بگو یکی از فامیلامون گفته انگار عروستون از ازدواجش راضی نیس چرا اینقدر عیبجویی شوهرشو میکنه 

اگر نمیخوادش یه فکری کنید 

بعدش بگو فلانی جان خوب نیس تو جمع ایراد میگیری تو خونتون ازش ایراد بگیر اینطوری میکنی پشتتون حرف میزنن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

ربطی به خواهرشوهر بودنت نداره ‌. ولی فکر کنم شما هم کاری نمیتونین کنین تا وقتی خود داداشت مشکل نداره و ممانعت نمیکنه ! یعنی آدم ناراحت میشه قطعا . ولی به خودشون ربط داره یه جورایی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ربطی به خواهرشوهر بودنت نداره ‌. ولی فکر کنم شما هم کاری نمیتونین کنین تا وقتی خود داداشت مشکل نداره ...

بعضی از مردا عجیب تو سری خورن یا نمیفهمن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بعضی از مردا عجیب تو سری خورن یا نمیفهمن

برای همین میگم در عین اینکه ناراحت میشی و حق داری، واقعا خودت رو دخالت نده . تا خودش میخواد ، بدتر میشه همه چی

از من نصیحت 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

میفهمم چی میگی ؟ یکی از زندایی های منم اینطوریه ، الان سی سال بیشتره عروس خانواده ست ولی میگن از اول اینطوری بوده

خیلی زشته این رفتار حتی خاله ام با خنده به خودش گفت بابا اینجوری نگو تو جمع ، گفت نه چی میشه مگه

ولی قشنگ میشه تو صورت داییم حس بد رو فهمید بالاخره این همه ادم نشستن تو جمع ... بر میگرده یه حرفای بیخود یه عیب جویی های چرت و پرت اصلا بی ربط میگه یا هی ایراد میگیره ... داییم دکتره وضعش خوبه ماشالله اصلا به چشمش نمیاد برگشته به خاله ام و شوهرش میگه شما بازاری هستین وضعتون خوبه ما با حقوق این !! این یعنی داییم بیچاره ایم این فلانه این بهمانه.  در حالی که میدونه شوهر خاله ام بیچاره ورشکسته ست و واقعا وضع خوبی ندارن الان ... ولی همینم نمیبینه از هر بهانه ای برای کوچیک کردن داییم تو جمع استفاده میکنه ... ماشالله یه عمره شوهر مطیع داره خونه زندگی قصر همه چی در اختیاره همه ی تصمیما با خودشه ، افسار دو تا پسرش عین چی دست خودشه 

ولی واقعا عجیبه تا مهمونی ای طرف ما میاد اینجوری میکنه نمیدونم هدفش چیه همه هم مات نگاهش میکنن

خوب نباید اینطور کنه میتونه از خودش  دفاع کنه ولی نمیدونم چرا چیزی نمیگه بهش.

چون میترسه شاید شایدم حالیش نیس کار زنش بده