2777
2789
عنوان

دلم شکست

51 بازدید | 5 پست

ببینین من یه دخترم که ۱۷ سالمه و وضع مالی خانواده ام اوکیه بابام خودشو خیلی اذیت میکنه برای کارش ولی وضع مالی مون واقعا خوبه دنبال فخرفروشی هم نیستم برای اینکه ببینید حق دارم یا نه اینارو میگم بعد اینطوریه که خانواده ولخرجی هم هستیم و اصلااااا خصیص نیستیم و خرج میکنیم حتی مامانم یه دستگاه هفت میلیونی رو همینطوری برد هدیه داد به دوستش حالا که وضع خانوادم و دیدین بگین حق دارم ناراحت بشم یانه من به خواهر بزرگتر از خودم هم دارم که ۴ سال بزرگتره و کلا آدمیه که به خودش نمیرسه و تغذیه درست و حسابی نداره و مامانم هم همش بهش میگه بخور به خودت برس مریض میشی و .. من کلا آدمیم که سلامتیم برام مهمه و ویتامین ب ۱۲, هم پایینه و دکتر گفته باید روزی یدونه تخم مرغ بخورم من از تخم مرغ آبپز واقعا بدم میاد واسه همین یه کیک رژیمی یاد گرفتم که توی دستورش به تخم مرغ داره با کوچولو آرد و یک قاشق عسل ، خواهر من هروقت که بخواد خامه و عسل میخوره کلا صبحانش همینه اونوقت من یه قاشق عسل تو کیکم میریزم مامانم بهم گفت همه عسلارو تو تموم کردی چرا دلت نمیسوزه و.. که من دیگه واقعا لب به عسل نمی زنم ، به بار هم داشتم مون رو با روغن زرد خیلی کم سرخ میکردم مامانم اومد روغن زرد رو برداشت گفت دیگه نبینم دست به اینا بزنی ، برای تخم مرغ هم مامانم چند روز پیش به شوخی گفت همه تخم مرغارو تموم کردی که من مجبورم بخورم دکتر گفته ویتامینم اینقدر پایینه که قرص جواب نمیده دارم آمپول ب ۱۲ می زنم ، به بارم گردو خریده بودن گفتم نه گردو خریدین مامانم گفت آره اینارو خیلی گرون خریدیم ها که من دیگه لب به گردو ها نزدم ، بادام درختی خریده بودن که من اصلا نمی خواستم بخورم فقط گفتم عه چرا بادام مغز شده خریدین اکسید میشه که مامانم برگشت گفت این بادام ها مال خواهرته ها که من دیگه لب به اونا هم نزدم الان داشتم آلو میخوردم مامانم اومد با اعصبانیت ظرف آلو رو برداشت و گفت اینا برای خورشت آلو هست ، خلاصه مامانم هیچ چیز رو نمی تونه ببینه من بخورم بابام اصلااا اینطوری نیست ها همش هم بهم میگه بخور ولی مامانم اینطوریه تازه چند روز پیش هم من و خواهرم هردومون میخواستیم به سری خرت و پرت سفارش بدیم بابام گفت بیا دخترم برای تورو امروز بزنم چند روز دیگه برای خواهرت(چون خواهرم دو سه روز قبلش مامانم خودش از پول خودش واسش چیزی سفارش داده بود درحالی که برای من هیچی) بعد مامانم گفت نه نخر با برای هردوشون بخر با برای یکیشون که بابام گفت باشه برای هردومون خرید ، اینم بگم که من وقتی میرم تو اتاق خواهرم بهم میگه برو بیرون درس دارم و... من به روز امتحان عربی داشتم ، داشتم درس میخواندم خواهرم اومد گفت اینا چیه میخونی اینا تو امتحان نمیاد الکی وقتتو هدر دادی( که توی امتحان عین اون سوال اومد) من گفتم برو بیرون میخوام درس بخونم مامانم کلی منو دعوا کرد ، بعد فردا یا پس فرداش خواهرم اومد به من گفت از اتاقم برو بیرون منم گفتم نمیرم خواهرم رفت به مامانم گفت که این نمیره بیرون مامانم نه تنها به خواهرم چیزی نگفت بلکه به من گفت بیا بیرون خب میخواد درس بخونه ، واقعا. دیگه خسته شدم مامانم واضحا بینمون فرق میزاره اصلا انگار از من متنفره به خاطر قیافه هم نیست چون من نمیگم خیلی ولی واقعا از خواهرم خوشگل ترن و اینم بگم خواهرم منو خیلی اذیت میکنه و تو هر جمعی حرف میزنم هی میگه خفه شو چرت و پرت نگو چقدر مسخره حرف میزنی و... که همین باعث شده ارتباط اجتماعی من ضعیف بشه و من با کسی ارتباط نگیرم اونوقت همین خواهرم منو مسخره میکنه که تو هیچ دوستی نداری و...(درحالی که من تا قبل از این رفتار های خواهرم آدم برونگرایی بودم و کلی دوست داشتم) و اینکه خواهرم از بچگی هم نزاشت من بچگی کنم همه بچه های همین من داشتن مثلا یه کاری میکردن که منم میخواستم انجام بدم هی خواهرم می گفت زشته تو برگ و شدی و... که من تو بچگی هم افسردگی گرفتم و خواهرم همش به من میگه چاق و زشت(واقعا نه چاقم نه زشت اتفاقا از خواهرم خیلی خوشگلترم وزنم هم کلا ۵۷ کیلوعه با قد ۱۶۰ که چاق نیستم واقعا) واقعا ازش راضی نیستم خلاصه ازشون متنفرم چیکار کنم؟(این اکانت برای خودم نیست برای دوستمه باز نگین چرا با تاپیک های دیگه مرتبط نیست)

بنظرم

وقتی که نمیزارن چیزی بخوری وقتی که حواسشون نیست بخور

قرار نیست بخاطر منفعت کس دیگه تو عذاب بکشی

نگران هم نباش

طبل تو خالی صدا زیاد داره

چاق و زشت و گفتن اینا هم میتونه از داشتن عقده باشه

ک شاید تو از اون قشنگتری و داره میزنه تو سرت که اعتماد بنفس بگیره

فقط یکاری کن

پیشرفت کن

از روز قبلت بهتر شو

تو سکوت کار کن

وقتی که موفق شدی میتونی همشو بزاری کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.