بچه اولم دختر بود الانم ک باردارم فهمیدیم خداراشکر دختر خودم و شوهرم خیلی خوشحالیم من چون خودم تک دختر بودم و تنها بودم و دوست نداشتم دخترمم حس منو تجربه کنه شوهرمم کلا دختر دوس داره ولی خانواده شوهرم خیلی عکس العمل بدی نشون دادن ک چرا پسر نیست و دلمو شکستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ولی متاسفانه ی عده مثل خانواده شوهر من شعورشون یاری نمیکنه ک بفهمن دختر یه نعمته جالب اونجاست ک خواهر شوهرم ۲۰ ساله دنبال بچه هست و خدا بهش نمیده و بازم الان ک فهمیده لچم دختره ب من میگه وای دختر معلوم نیست خوشبخت بشه یا نه یکی نسست بهش بگه تویی ک حسرت یکیشو داری چرا دیگه حرف میزنی
من یه پسردارم سردومی یه دکتری میرفتم که دوستم میگفت از روی صدای قلبش جنسیت رو درست میگه بهم گفت پسره.منم که دختر دوست داشتم مایوس شدم و.دیگه سونو نرفتم تابعد غربالگری دوم که گفتن باید آمینوسنتز کنی که سرکار بودم زنگ زدن گفتن سالمه ودختره. خیلی خوشحال شدم... تو اون مدت که فکر میکردم پسره هر دختر بچه ای تو خیابون میدیدم یه جوری میشدم همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم و لباسهای خوشگل براش بخرم و موهاشو درست کنم. البته پسرم هم عشقمه.