2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست
سونوگرافی دادی شما؟کی نوشت براتون؟من اولین بارم6 رفتم دکتر ازمایش چکاپ نوشته فقط فعلا

منم نرفتم سونو گفته 13 بیا تازه ببینیم ساک تشکیل شده یانه من که از خدا خواستم هرچی صلاحمه همون بشه

منم نرفتم سونو گفته 13 بیا تازه ببینیم ساک تشکیل شده یانه من که از خدا خواستم هرچی صلاحمه همون بشه

ان شاءالله نی نی هامون سالم بیان تو بغلمون👩👧

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ خیر ببینی الهی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو تا دختر دارم دخترا عشقن

اره ولی متاسفانه ی عده مثل خانواده شوهر من شعورشون یاری نمیکنه ک بفهمن دختر یه نعمته جالب اونجاست ک خواهر شوهرم ۲۰ ساله دنبال بچه هست و خدا بهش نمیده و بازم الان ک فهمیده لچم دختره ب من میگه وای دختر معلوم نیست خوشبخت بشه یا نه یکی نسست بهش بگه تویی ک حسرت یکیشو داری چرا دیگه حرف میزنی

سونوگرافی دادی شما؟کی نوشت براتون؟من اولین بارم6 رفتم دکتر ازمایش چکاپ نوشته فقط فعلا

۶ هفته سونو نوشت ک بفهمه قلبش تشکیل شده یا ن و اینکه خدایی نکرده خارج از رحم نباشه ازمایشم نوشت بعدم دیگه ننوشت چیزی تا ۱۲ هفته 

من یه پسردارم سردومی یه دکتری میرفتم که دوستم میگفت از روی صدای قلبش جنسیت رو درست میگه بهم گفت پسره.منم  که دختر دوست داشتم مایوس شدم و.دیگه سونو نرفتم تابعد غربالگری دوم که گفتن باید آمینوسنتز کنی که سرکار بودم زنگ زدن گفتن سالمه ودختره. خیلی خوشحال شدم... تو اون مدت که فکر میکردم پسره هر دختر بچه ای تو خیابون میدیدم یه جوری میشدم همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم و لباسهای خوشگل براش بخرم و موهاشو درست کنم. البته پسرم هم عشقمه.

۱۳ هفته دیگه غربالگری نوبت اولت هست منم رفتم ک NTبالا بود فرستادم سلفیری دیروزم جواب سلفیریم اومد گفت خداراشکر همه چیزش خوبه 

نميدونم چرا متوجه نيستن زن فقط كروموزوم ايكس رو داره

بستگي به مرد داره كه كروموزوم ايكس بذاره يا واي.

اونم كه دست خودش نيست

دست خداست

مباركه عزيزم.بهشون توجه نكن❤️

مليكا هستم🥰