2777
2789
عنوان

خواستگاری

244 بازدید | 33 پست

به نظرتون زود ازدواج کردن خوبه؟ اصلا آدم باید برچه اساسی ازدواج کنه؟ به چه چیزی برسه که بعد ازدواج کنه؟

اصلا هیچی نمیدونم مخم کار نمیکنه. ..  

ازدواج خوبه اصلا؟ معیار چیه؟ به سنه؟ به چیه؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

هروقت دلت رفت

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتی حس کردی انقد مستقل و خوشبختی و خودت کاملا میتونی خودتو اداره کنی و به کسی احتیاجی نداری تازززه اون موقع وقت ازدواجته و این ازدواج درسته حالا سنش دیگ ب خودت بستگی داره

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

آدم درست درمونی پیدا کردی ک با دلت هماهنگ بود با فکرت میزون اونوقت ازدواج کن به سن و سالم ربطی نداره یکی رو پیدا کردی ک با عمل نشون داد تورو با دنیا عوض نمیکنه نه با حرفای ابکی🤷‍♂️

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
اول ببین پول داره بعد بقیه معیارش ببین زندگی خیلی سخت شده اگه همه چی باشه پول باشه کم میاری اگه پول ...

چی بگم واقعا نمیدونم

نگرانم خیلی زیاد!

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
آدم درست درمونی پیدا کردی ک با دلت هماهنگ بود با فکرت میزون اونوقت ازدواج کن به سن و سالم ربطی نداره ...

من فقط به فکر درس بودم

عجله داری انگار

من ندارم 

خانوادم ....یعنی مامانم یکیو خیلی قبول داره...

من فقط به فکر درس بودم

خوب دیر نشده ک از این‌به بعد هم فکر شوهر باش😅

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

مامانم خیییلی دوست دارههه. ..

خیییلی یه نفرو قبوووول دااااره