ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین وقتی حس کردی انقد مستقل و خوشبختی و خودت کاملا میتونی خودتو اداره کنی و به کسی احتیاجی نداری تازززه اون موقع وقت ازدواجته و این ازدواج درسته حالا سنش دیگ ب خودت بستگی داره
ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
آدم درست درمونی پیدا کردی ک با دلت هماهنگ بود با فکرت میزون اونوقت ازدواج کن به سن و سالم ربطی نداره یکی رو پیدا کردی ک با عمل نشون داد تورو با دنیا عوض نمیکنه نه با حرفای ابکی🤷♂️
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏