2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 33 پست
یعنی دلت با بقیه بیشتره؟؟ بنظرم کاری نکن بعدا حسرت بخوری ، بشین با مامانت حرف بزن ، ببین چرا میگه ا ...

نه دلم با اونا 

ولی موقعیتش بهتره از نظر اخلاقی هم هیچ کدومشون رو نمیتوانم به جز همین یکی

.....

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
هر وقت تونستی به این تفکر برسی و بتونی همه چیزت رو با یه نفر شریک بشی  به نظرم ازدواج تو سن پا ...

با این حرفت موافق نیستم .سن کم .

سن کم ازدواج کردن خوب نیست چون نصف طلاق ها فقط به خاطر این که رفتارها بچه گانه است و زندگب رو خاله بازی میدونن .و تازه یاده جونی کردن میفتن .بهترین سن از۲۳ شروع میشه .

ولی این که میگی ادم سخت گیر میشه موافقم .

من خودم ۳۰ دارم و سختگیر شدم ولی این سختیگر بودن دوس دارم چون عاقلانه رد میکنم 

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هروقت حس کردی به معنای واقعی تکامل پیدا کردی ،کامل خودتو شناختی ،فهمیدی از زندگی چی میخوای اونوقت ازدواج کن و همینطور با شناخت کااااامل این کارو کن . متاسفانه من خودم الان دارم جدا میشم تو نامزدی😔

با این حرفت موافق نیستم .سن کم . سن کم ازدواج کردن خوب نیست چون نصف طلاق ها فقط به خاطر این که رفتا ...

منظورم از سن کم پانزده سال نیست منظورم تا بیست و پنج ساله 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲