2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 51 پست
اون آمپولی که با تزریقش باعث میشه تست مثبت بشه هاش سی جی هست(hcg) نه استروژن

من دوتا پروژسترون باهم زدم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوتا پروژسترون باهم زدم

اشکالی نداره تمام خانوم هایی که مشکوک به سقط هستند و خونریزی دارن همین آمپول براشون تزریق میشه تا اگه بچه در حال سقط باشه با تزریق این آمپول سقط نشه حالا شما ندونسته این آمپولو تزریق کردید اتفاقی نمیفته که ...بازم اگه خیلی نگرانید به پزشک مراجعه کنید

اشکالی نداره تمام خانوم هایی که مشکوک به سقط هستند و خونریزی دارن همین آمپول براشون تزریق میشه تا اگ ...

ممنونم عزیزم 

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
کاش منم پریودبشم

وا چرا عزیزم  الان از خالم که بعداز ده سال باردار شده پرسیدم گفت هفته ای دوتا آمپول پروژسترون وکلی شیاف پروژسترون استفاده کرده برا اینکه بچش سقط نشه فکر کنم کلا بی ضرره😂😊

خدایاشکرت ❤
انشالله ایم یکی پسر میشه جفتتون تکمیل میشه دختراتون کوچیکم؟

نه یکی دوازده ویکی هفت سالشونه

وا چرا عزیزم  الان از خالم که بعداز ده سال باردار شده پرسیدم گفت هفته ای دوتا آمپول پروژسترون و ...

آخه من اصلا منتظرش نبودم

نه یکی دوازده ویکی هفت سالشونه

من دوتا پسر دارم ۶ساله و ۳ساله و الان با خواست خودم تو اقدامم برای سومی به عشق دختر ولی خب اگر پسرم باشه میخوامش بهتون توصیه میکنم اگر شرایطشو دارین نگهش دارین باور کنید براتون یک اتفاق ناخواسته شیرین میشه و از داشتنش هیچوقت پشیمون نمیشید شاید دختراتون خواهر دار شدن و شایدم داداش دار شدن و بعد ها ک بزرگ شدن کلی با هم جور میشن 

من دوتا پسر دارم ۶ساله و ۳ساله و الان با خواست خودم تو اقدامم برای سومی به عشق دختر ولی خب اگر پسرم ...

آره عزیز فقط شوک شدم ولی تحت هیچ شرایطی بچه ای روکه خدابهم داده اذیت نمیکنم

آره عزیز فقط شوک شدم ولی تحت هیچ شرایطی بچه ای روکه خدابهم داده اذیت نمیکنم

انشالله تو همین روز عزیز خدا بهت آرامشی بده که دلت آروم بگیره و بارداریتم مبارک باشه عزیزم امیدوارم بارداری خوبی رو پشت سر بزاری❤️❤️😘😘

انشالله تو همین روز عزیز خدا بهت آرامشی بده که دلت آروم بگیره و بارداریتم مبارک باشه عزیزم امیدوارم ...

فدات شم ممنونم ازدعای قشنگت

مبارکت باشه عزیزم.

منم دو تا ناز دختر دارم.

همسرم سومی رو هم میخواد اما من هنوز قبول نکردم.

امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیفته.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مبارکت باشه عزیزم. منم دو تا ناز دختر دارم. همسرم سومی رو هم میخواد اما من هنوز قبول نکردم. امیدو ...

ممنونم خانم گل منم خیلی باهاش لج کرده بودم همسرم دوست داشت منم مخالف سرسخت اینم نتیجش ههه

اشکالی نداره تمام خانوم هایی که مشکوک به سقط هستند و خونریزی دارن همین آمپول براشون تزریق میشه تا اگ ...

عزیزم آمپول پروژسترون هم برای بی نظمی پریود هم میدن که کسی پریود نشده و این آمپول تا چند روز تو بدنه

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت