2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 51 پست
ممنونم خانم گل منم خیلی باهاش لج کرده بودم همسرم دوست داشت منم مخالف سرسخت اینم نتیجش ههه

استاترعزیز آمپول پروژسترون به دستگاه تناسلی جنین چه پسریادخترباشه آسیب میرسونه.منم مث شماالان۱۳روزه پری نشدم روزهفتم رفتم آزمایش وسونو دادم که نبودم بادوتاآمپول ۵۰ میلی پروژسترون نوشت دیشب زدم من بچه میخواستم خیای امیدوار شدم از حرفای شماممکنه منم بارداربشم.شماچندروزازپریودی گذشته بودکه آزمایش وسونودادید?توسونونشون نداد?کیست نداشتید?خواهرگلم جواب بدی ممنونت میشم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
استاترعزیز آمپول پروژسترون به دستگاه تناسلی جنین چه پسریادخترباشه آسیب میرسونه.منم مث شماالان۱۳روزه ...

عزیزمن بعد ۱۵ روز رفتم آزمایش منفی بود سونوهم اصلا کیست واینانشون نداد فقط یه فولیکول کوچک

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمن بعد ۱۵ روز رفتم آزمایش منفی بود سونوهم اصلا کیست واینانشون نداد فقط یه فولیکول کوچک

فولیکول کوچیک چیه?۱۵روزتاخیرداستی?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
فولیکول کوچیک چیه?۱۵روزتاخیرداستی?

اره گفت یه فولیکول توی تخمدان هست بذارین پیداشکنم عکسش و بذارم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
استاترعزیز آمپول پروژسترون به دستگاه تناسلی جنین چه پسریادخترباشه آسیب میرسونه.منم مث شماالان۱۳روزه ...

من دوران بارداری که لکه بینی داشتم،دکتر بهم آپول پروژسترون میداد برای پیشگیری از سقط.

فکر نمیکنم مضر باشه.

البته باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

این رو گفتم که استارتر نگران نشن.

ان‌شاءالله زودتر شما هم مادر بشی.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنونم خانم گل منم خیلی باهاش لج کرده بودم همسرم دوست داشت منم مخالف سرسخت اینم نتیجش ههه

راستش من اونقدر بارداریام سخت بود که از بارداری و بچه داری فراریم.

اما چون ناباروری داشتم از بارداری ناخواسته بدم نمیاد😅😆

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم آمپول پروژسترون هم برای بی نظمی پریود هم میدن که کسی پریود نشده و این آمپول تا چند روز تو بدنه

بله میدونم اما باعث نمیشه تست بارداری مثبت بشه تنها هورمونی که باعث میشه بی بی چک مثبت بشه هورمون hcg هست