2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 51 پست

اینقدرگریه کردم اصلا نمیدونم ماشین روچجوری رسوندم خونه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
اینقدرگریه کردم اصلا نمیدونم ماشین روچجوری رسوندم خونه

گریه چرا بایدخوشحال باشی داری مامان میشی برامنم دعاکنم منم این ماه مثل تومامان بشم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه بخاطر پروژسترونی که زدی حتما برو دکتر

چرامگه مشکلی بوجودمیاره؟؟؟

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
گریه چرا بایدخوشحال باشی داری مامان میشی برامنم دعاکنم منم این ماه مثل تومامان بشم

عزیزم من دوتا دختردارم واقعا اصلا توفکر بچه نبودم

ان شاالله که بارداربشی عزیزم

عزیزم من دوتا دختردارم واقعا اصلا توفکر بچه نبودم

ینی دلت نمیخواست اشکال نداره بچه ناخواسته عزیزترمیشن ایشاالله نی نی سومی پسرباشه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
۸روزه آمپول زدی.بعضی موقع اثر آمپول تا ۱۴ روز می مونه گلم تو بدن

توروخدایعنی ممکنه به خاطرآمپول مثبت باشه شما چیزی میدونین

چکارکنم بچه ها هنوز به همسرمم نگفتم گرچه اون خیلی خوشحال میشه ازخداشه

هیچ مشکلی بوجود نمیاره تازه جای بچه رو هم سفت تر میکنه

ای خدا یعنی باور کنم 

چرامگه مشکلی بوجودمیاره؟؟؟

یکی از اقوامون حامله شده بود بنده خدا خبر نداشته حاملس دکتر برای پریود شدنش بهش آمپول داده یه هفته بعداز مثبت شدن تستش پریود شد ولی دقیق نمیدونم همین آمپوله یانه

خدایاشکرت ❤
یکی از اقوامون حامله شده بود بنده خدا خبر نداشته حاملس دکتر برای پریود شدنش بهش آمپول داده یه هفته ب ...

کاش منم پریودبشم