سلام دخترا
من یه سوال دارم
من خیلی ناراحتم دیروز شوهرم برا کاری رفت بعد من دوس نداشتم ازم دور بشه ناراحت ک شدم و گریه ک کردم سرم درد گرفت.بعدش منو برد خونه مامانم اینا گذاشت ک تو خونه تنها نمونم.تا شب ک بیاد سرم درد میکرد دیگ رفتیم خونه خودمون موقع خواب من یجا دراز کشیدیم اونم میگفت بیا پیشم میگفتم سرم درد میکنه اگ از جام تکون بخورم بدتر میشه تو بیا.اونم نیومد فقط سه بار اومد دست کشید رو سرم و هی میگفت بیا بغلم منم ک خیلی سرم درد میکرد و میخاستم نازمو بکشه گفتم تو بیا پیش من من نمیتونم تکون بخورم اونم دستشو گذاشت رو سرم و گرفت خوابید😐😐😐
منم تا دو ساعت بعدش بیدار بودم هرچی اینور اونور شدم انگار ن انگار تو خواب صدساله بود خیلی ناراحت شدم خیلی.صب بیدار شدیم بعد من گفتم دیشب خوب خوابیدی؟گفت نه.گفتم اره مشخصه هرچی تکون میخوردم تو بیدار نشدی بگی چته؟
اونم از حرفم ناراحت شد😐😐 بعد موقع رفتن ب سرکار اومد بام حرف زد نازمو کشید گف حرفت خیلی زشت بود ناراحتم کردی...منم گفتم تو هم ناراحتم کردی دیشب گرفتی خوابیدی.اونم گفت سه بار گفتم بیا نیومدی دیگ چیکار کنم.هیچی دیگ اون رفت منم الان خیلی ناراحتم.توش موندم نمیدونم چیکار کنم یه حس بدی دارم ازینکه ناراحتش کردم ازونورم خودمم ناراحتم ک بهم توجه نکرد و خوابید
ببخشید طولانی شد بنظرتون من مشکل دارم؟یا اون؟😁