2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 50 پست
تو دیگه خیلی بدجنسی😅😅😅نگو دختر😅😅😅یازیخ آتدی تومانینا😅😅😅

وااااااای وایییی اولدوووووووم مننن آتدی توماننااااااااا    اولین بار دی اشیدی یم

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قورباغررررو     منم سارا جونم سر سحری و افطار دعااا یادت نره عااااااا

حتما عشقم 

توهم منو یادت نره 😍😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وااااااای وایییی اولدوووووووم مننن آتدی توماننااااااااا     اولین بار دی اشیدی یم

تیکه ی رایجی است در میان جمع دوستانه ی ما😜😅😅😅😆

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مگه میشه یادم برع      

عشق خودمی 💋💋💋💋

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جن با ۱۴ ساله ها کارنداره با ۲۰ب بالا کارداره برو بخپاب.بیام اروقتو بگیرم؟😘😍😁

اروق ک واسه نوزاد   

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
بخاطر سحری تا اذان بیدار میمونم بعد از ترسم هم تا صبح خوابم نمیبره

پس کی میخوابی تو😟😟😟روانت به هم میریزه اینجوری که😦

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ناراجت نشیا من همسن تو بودم به هواپیما بای بای میکردم اخه خواهر من تو نی نی سایت چکار میکنی من الان ۳۰ سالمه شبا موقع خواب میترسم بچه هم دارما چون اونقدر تو نی نی سایت چیزای عجیب غریب خوندم ترسو شدم والاا

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
چرا تنهایید؟؟

خونه ی ما چهار طبقه اس پدر و مادرم میرن طبقه چهارم من و خواهر بزرگم دوتایی میمونیم

پس کی میخوابی تو😟😟😟روانت به هم میریزه اینجوری که😦

صبح مامانم پا میشه میاد پایین میخوابم تا ظهر