2777
2789
عنوان

تنهام هستن دورم ولی تنهام

101 بازدید | 13 پست

سلام من از نظر روحی خیلی خستم دلم ی کسی میخواد ک باهاش ساعتها حرف بزنم و چای بخورم و بخندیم دلم دوست میخواد ک ندارم درست و حسابی ۲۷سالم متاهلم ی بچه ۳ساله دارم ا وقتی ک ازدواج کردم انگار تنهاتر شدم پدرم و ا دست دادم ۳سال میشه خیلی جووون بود خواهر بزرگم با مامانم زندگی میکنه ی برادرم دارم ک ازدواج کرده

بعد کرونا برو باشگاه دوست پیدا میکنی

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوستی ندارم البته از وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم انگار نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم قبلنا کلی دوست داشتم منم دلم دوست میخواد دیگه از تنهایی خسته شدم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

از من تنها تر 

تو شهر غریبم و هفت ساعت با خانوادم فاصله دارم دو تا بچه یکی سه ساله یکی یکساله دارم هییییچ دوستیم ندارم شب تا صبح صبح تا شب خونه 

اماااا تنهایی نمیزارم افسردم کنه فیلم میبینم اشپزی میکنم با خانوادم تصویری صحبت میکنم با شوهرم میرم دور دور و تا پاسی از شب که بچه ها خوابن میشینیم دور همی میگیرم باهم تعقیر از خودت شروع کن

هعی روزگار پشمالو ؛)

منم دوستی ندارم البته از وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم انگار نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم قبلنا ک ...

بعد از ازدواج یه خورده محدودیت بیشتر میشه ،منم همینطوریم 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
بعد از ازدواج یه خورده محدودیت بیشتر میشه ،منم همینطوریم 

نه من شوهرم اصلا محدود نکرده ولی خودم نمیدونم چم شد اولش خیلی به شوهرم وابسته شدم بعدش که ضربشو خوردم افسردگی گرفتم الانم اعصاب ندارم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
نه من شوهرم اصلا محدود نکرده ولی خودم نمیدونم چم شد اولش خیلی به شوهرم وابسته شدم بعدش که ضربشو خورد ...

منم محدود نشدم ولی انگار خود به خود دست وپام بسته شده یا خودم نمی‌خوام 🙃

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»