2777
2789
عنوان

خستمممم

100 بازدید | 11 پست

از شوهرم خیلی زده شدم

ی مدتیه شدید ازش دورشدم وتحمل ی کلمه ازحرفاشو ندارم

بیکار نشسته توخونه نمیره دنبال کار منتظره در خونه روبزنن ببرنش سرکار 

خیلی تنبل شده یجا کارمیکرد اونم کارگر سوپری

از شغلش ک درومد دیگه نرفت دنبال کاربگرده نشسته پیش تلویزیون لم داده

خسته شدم بخدا منتظر پدرشوهرم برامون پول بفرسته همش بهش میگم تاکی اخه

درسته پدرشوهرم وضع مالیش خوبه اما خب تاکی من دلم میخواد از پولای خودمون بخوریم وبپوشیم 

اصلا نمیفهممممه اونم با یه بچه ۶ ماهه

که شیرخشکیه وکلی پوشک وشیر میخواد

اینا ب کنار حالا این ی مدت ک نشسته توخونه حتی ی بشقاب نمیشوره میخوره میزاره رو سینک و فقط غرمیزنه

دلمممم میخواد خونه رو ول کنم وفرار خستم بخدا

همه چی ازش دیدم از بداخلاقی وعصبانیت بگیر تاخیانت

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان جلوش وایسا بفرستش بره سرکار. یکی از دوستان من  اوایل زندگی شوهرش مثل شوهر شما نمیرفت سرکار. اما دوستم و خانواده اش بهش هیچی نگفتن. الان 9 سال از ازدواج شون میگذره. اما شوهرش نمیره سرکار. خرجشون را پدرشوهر میده. تا شوهرت عادت نکرده به خونه نشینی بفرستش سرکار. 

چرا اینقدر عصبی اخه الان به این زودی جا زدی خانم خانما شما خودتم میتونی پول در بیاری حالا بچه داری الان نه ولی بالاخره زنی یه زن همیشه قوی و هیچ وقت کم نمیاره بجای اینکه این همه عصبی باشی و ناراحت یه ذره سیاست های زنونه بکار ببر شوهرتو نرم کن بهت قول میدم از اینی که هست خیلی بهتر میشه 

چرا اینقدر عصبی اخه الان به این زودی جا زدی خانم خانما شما خودتم میتونی پول در بیاری حالا بچه داری ا ...

چطور؟؟منم انسانم هر آدمی صبری داره خودمم خیلی کم اوردم از شب بیداری با بچه و کارخونه و استرس بیکاری شوهرم خودم خیلی خیلی کم اوردم 

خودم نیاز دارم یکی ارومم کنه وبهم محبت کنه چون توانی برا ابراز محبت ب کسی ندارم

قبلنا اره اینطور بودم با همه سختیا خودم بازم بهش ارامش میدادم ولی الان دیگه کم اوردم...

متنفرم ازاینکه باپرویی هرروز زنگ بزنه به پدرشوهرم اینقدر پول واریز کن اونم پدرشوهرم ی دختر دم بخت داره ک میخواد واسش جهیزیه بخره

بالاخره اونم پدرشوهرم یروزی صداش درمیاد نمیخوام اینطور شخصیتمون له شه ولی نمیفهمه

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
چطور؟؟منم انسانم هر آدمی صبری داره خودمم خیلی کم اوردم از شب بیداری با بچه و کارخونه و استرس بیکاری ...

تو الان عصبانی و هر آدمی یه روزی خسته میشه و نیاز به استراحت داره تو فقط یکمی خسته ای و شوهرت شاید تورو درک نکنه اما برای اینکه زندگیتو دوباره به دست بگیری باید یذره سیاست بکار ببری خودت میدونی چی میگم بعد میتونی باهاش صحبت کنی با ارامش فقط بهتره اروم باشی یذره درسته خسته ای اما همه روزهای بد تموم میشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز