2777
2789
عنوان

پسرم...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 42 پست
اابته گاهیم انگار شیر بالا میاره و قورتش میده تو خوابم خوب شیر نمیخوره در حد ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه ولی و ...

اگرم باشه خفیفه

من پسرم از۴۰روزگی علائمو نشون داد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز‌ بدنیا نیومده ولی مثل اینکه باید بشورمش مادرشوهرمم همینو میگه ، خودش بچه هاشو میشسته نه اینکه خ ...

ان شاء الله که به سلامتی به دنیا بیاد

بچه انقد کار و گرفتاری داره که هردفعه کار خیلی سختیه مثلا شب و نصفه شب پاشی بشوریش ولی مثلا هر وقت رسیدی و روزی حداقل یه بار خیلی خوبه منم باید بشورشم ان شاءالله

ان شاء الله که به سلامتی به دنیا بیاد بچه انقد کار و گرفتاری داره که هردفعه کار خیلی سختیه مثلا شب ...

اره دقیقا منم تعجب میکنم میگن هردفعه باید بشورمش

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
اگرم باشه خفیفه من پسرم از۴۰روزگی علائمو نشون داد

مرمری جان ببخشید خستت کردم انقد که ریپلایت کردم

اگه ریفلاکسش شدید شد باید چیکار کنم خوب بشه؟

آخه احساس میکنم تازه شروع شده

منم تمیز میکنم همین جلوهاشو ولی خوب فقط بینیش نیست هم خودشو کش و قوس میده هم شدیدا به خودش میپیچه و ...

اون احتمالا بخاطر نفخشه نه سرماخوردگی!

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
مرمری جان ببخشید خستت کردم انقد که ریپلایت کردم اگه ریفلاکسش شدید شد باید چیکار کنم خوب بشه؟ آخه ا ...

باید ببری دکتر  دارو مصرف کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نمیدونم، نفس کشیدنشم خیلی تند تند و انگار با استرسه یعنی میگه از آلرژیه؟

کلا نوزاد همین طوریه نفس نفس میزنه و انگار خستس هی کش و قوس میده فقط گرفتگی بینیش ممکنه آلرژی باشه دستگاه بخور بذار تو اتاق نیم ساعت موقع خواب بیشتر نه ها نیم ساعت فقط

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
چرا داره چیکار کنم!؟

خب بینیش از همونم هست

مرتب بینیش رو تمیز کن

سعی کن موقع خواب سرش بالاتر از بدنش باشه

موقع شیر خوردن هم همینطور

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ممنونم عزیزم لطف کردی واقعا هر دفعه عوضش میکنی میشوریش!؟ من با دستمال و آب گرم تمیزش میکنم ولی باز ...

اگه میتونی بشورش عزیزم گناه داره.اینجوری سوختگیش هم خیلی خیلی کمتر میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....