2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری با وجود کرونا

3023 بازدید | 24 پست

قرار بود اول آذر اقدام کنیم که بخاطر بیماری پدر همسر تعویق افتاد 

اسفند قرار بود اقدام کنیم کع بخاطر کرونا دو ماه عقب انداختیم 

بخاطر شرایط پیش اومده ( فوت تنها خواهر همسرم که مجرد بود )

(مادر شوهرم تنهای تنهاست نه خواهر و نه دختر و نه مادر ؛ اصرار به بارداری من دارن )

اما دلیل مهم خودم و همسرم هستیم که عاشق بچه ایم 

از طرفی هم اگه واکسن کشف بشع و بزنیم نگران اثرات جانبی بعدی روی جنینم ! 

پشیمون شدم ..

دوتا متخصص زنان هم بهم گفتن بهتره صبر کنی ..

پشیمون شدم ..

از طرفی اطرافیان دقیقا تایمی که قرار بود اقدام کنیم اقدام کردن و باردارن ..

نظر شما چیه 

جای من بودین اقدام میکردین ؟

تعداد رای : 32
نظرسنجی
بله
13
40%
خیر
17
53%
شاید
2
6%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از هرچیزی برای مادرشوهرت و دخترش ناراحت شدم 

عزیزم بارداری روحیه قوی و آمادگی میخواد که هم جسمی و هم روحی 

باید خودت بدونی میتونی از پسش بربیای یا نه 

و اینک کرونا مشخص نمیشه تا کی ادامه داره

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

من وقتی تصمیم به اقدام گرفتم هیچ چیز نظرمو عوض نکرد حتی اگه می گفتن دنیا ۶ ماهه دیگه به پایان می رسه 😊😊زندگی ادامه داره با همه چیزایی که گفتی بعدشم قرار نیست با بار اول باردار بشی همیشه چند ماه طول می کشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اولا بخاطر اینکه مادرشوهرت تنهاست بچه نیار

دوما نه اقدام نکن دیگه دکترا با زبون خوش میگن صبر کنبن

متخصصین نینی سایت میگن بیارین طوری نمیشه!

بابا خدایی نکرده کرونا بگیری معلوم نیست چه اثری رو جنین بزاره که

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
کلا اقدام نکن . دنیا همینه دیگه اگ قرار باشه زارت و زورت واسه هر بهانه ای عقب بندازین بیخیال شین اصل ...

نه بابا بنده خدا پدر همسرم درگیر سرطان شد ، دقیقا دوماه بعد فوت خواهر شوهرم 

چ ربطی داره عزیم  جقدرسخت میگیری تاخدانخاد برگ ازدرخت نیمفته منکه ۳سال یه سره اقدام دارم از تکو ...

دقیقا کرونا تموم بشه شاید یه چیز دیگه بیاد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بیشتر از هرچیزی برای مادرشوهرت و دخترش ناراحت شدم  عزیزم بارداری روحیه قوی و آمادگی میخواد که ...

مرسی بابت همدردیت 

روزای سختی رو گذروندیم من و همسر و خواهرشوهرم تو یه ماشین بودیم که موقع برگشت از سفر اربعین تریلی زیرمون گرفت و خواهر همسرم فوت شد ، بعدش هم پدر شوهرم بیمار شد ..

مادرم هم بیمارن ده سالیه

دلم میخواد خبر خوش بهشون بدم و دوباره خونوادشون یکم جون بگیره ، دوباره ذوقشونو ببینم ؛ همش منتظر خبر بارداری منن

ضمن اینک خودم و همسرم عاشق بچه ایم 

دوست دارم یه مادر آگاه و نمونه باشم برا نی نی آینده  ، اما کرونا مرددم کرده 

چ ربطی داره عزیم  جقدرسخت میگیری تاخدانخاد برگ ازدرخت نیمفته منکه ۳سال یه سره اقدام دارم از تکو ...

دلم میخواد نی نی تو شرایط خوب به دنیا بیاد

والا اینقد تو این شیش ماه غصه داشتیم استرسی شدم یه مدته 

شش ماه پیش تصادف کردیم (به وضع ترسناکی )و خواهر شوهرم فوت شد .. همشون بیهوش بودن اما من همه چی رو دیدم ...

قبول کن طبیعیه استرسم 

مرسی بابت همدردیت  روزای سختی رو گذروندیم من و همسر و خواهرشوهرم تو یه ماشین بودیم که موقع برگ ...

وای عزیزم خیلی دردناکه😔😔😔

باید با یه پزشک صحبت کنی 

اگر قرنطینه رو رعایت کنی آیا مشکلی خدایی نکرده بوجود میاد یا نه؟

بابد بگی از لحاظ روحی آمادگی داری فقط کمی ترس داری

ان شالله که دلت قرص بشه و بتونی 

سک‌نکن نیتت خیره و خدا برات بهترینا رو میخواد 

منم تصمیم داشتم اقدام کنم اسفند ماه که متاسفانه پزشکم نیستش و شماره پزشک دیگه ایی رو مدارکم برای دیدن آزمایشاتم از طرفی هم

اخلاق همسرم مردد کرده

ان شالله هرچی خیره همون تو راهت قرار بگیره 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
من وقتی تصمیم به اقدام گرفتم هیچ چیز نظرمو عوض نکرد حتی اگه می گفتن دنیا ۶ ماهه دیگه به پایان می رسه ...

چقدر خوب و عالی که اینقد مطمئن و مصمی 

من فکر اطرافیانمم که اگه منم کرونا بگیرم و اتفاقی بیفته نابود میشن

مادرشوهرم ، مادر و خواهر و دختر و عروسش رو از دست داده 

اگه منم خدایی نکرده اتفاقی برام بیفته بنده خداها خیییلی اذیت میشن