بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گیسوکمند خودمونی که امروز گروه لاغری زدیم باهم؟ نه اصلا ولی مارهونه مردم ولی دارم میمیرم ...
اره خانمي
اينجوري زود از پا در ميايا
هيچ كه اضافه نشد به گروه من يجا ديگه لينكو گذاشتم
راستي من دكتر رژيم ميرم ميگفت واسه صورت حتما مكمل جوانه گندم بخورين و اينكه زودتر كم ميكنين و كمتر حس گرسنگي
دستورشو ميام ميزارم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من از كلينيك ميگيرم جوانه و بادامو توت خشك داره نسبتاشو الان كنارم نيست بزارم برات
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من زود صورتم خراب میشهو بینی من تابلوتر میشه... بیشتر مشکلم بخاطر بینی هست ک صورتم لاغر میشه
اخی بستگی ب چیزایی ک میخوری هم داره دیگه
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖